Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehet ezért nem keres?

Lehet ezért nem keres?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel tavaly nyár óta ismerjük egymást, nagyon jóban lettünk, ősszel meg télen csomót taliztunk. Egy társasággal szilvesztereztunk és ott volt a barátja is (akivel amúgy tényleg nagyon régóta együtt vannak és sztem nagyon biztos a kapcsolatuk). A lényeg hogy én mindenkivel jól kijovok általában a barátjával is hamar megtaláltam a közös hangot. Amikor parszor kettesben dumáltunk a barátjával rogton jött oda a lány is. Szilveszter után még párszor beszéltünk de valamiért szinte mindig én kerestem, kb február óta elhalt a kapcsolatunk... Pedig nagyon jól kijottunk, picit félek hogy a barátja miatt van...akit én szintén nagyon bírok de kicsit sem találok vonzónak... Lehet azért nem keres mert fél h ranyomulok a baratjara?

2021. jún. 21. 07:48
 1/5 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon hiányzik ez a lány és gondoltam ráirok hogy menjünk már el vhova, így h végre lehet menni... De utóbb csak én kerestem és félek h meg akar tőlem szabadulni...
2021. jún. 21. 07:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ja. Leszbi vagy amúgy?
2021. jún. 21. 09:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem :) teljesen hetero vagyok, meg biszexnek se mondanám magam. Attól még nagyon nem az esetem a barátja, és ő én se vagyok az ő esete. Remélem nem emiatt ignoral...
2021. jún. 21. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Pedig van esélye bőven. Nem akar konfliktust
2021. jún. 21. 09:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Tok szomorú

... Pedig nem is vagyok egy tipikus vonzó lány... De mást nem tudok ami miatt ignoralni akarhatna

2021. jún. 21. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!