Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek miért van az hogy...

Szerintetek miért van az hogy sokakat ignorálnak a "barátai" ?

Figyelt kérdés
Én is most például egy ilyen hülyeségben vagyok. Soha nem ignorálok senkit se nyomós ok nélkül viszont én annál inkább kapom. A szitu annyi igazából hogy a mostani osztályban lett két "barátom" sülve főve együtt vannak stb most nem is ez a baj legyenek, viszont egyre inkább kerülnek (pl. utolsó nap mentünk városba osztállyal mentem velük ők begyorsítottak aztán otthagytak mint eb a szarát 😢 hátra se néztek xD) meg jó ha egy két választ ki tudok csikarni egyikből másikból facebookon, tényleg én nem kérem hogy 0-24 beszéljenek velem viszont ez így meglepett és egyúttal fájt (egyiküknek segítettem is online oktatás alatt egy két hónapot 😔) Van egy két dolog még de így is regény lett. 😅 Vagy én csinálok valamit rosszul vagy csak kihasználnak de kétlem hogy ezt érdemelném. Nyilván vannak hibáim de nem tudom ezt hova tenni. 😕
2021. jún. 17. 11:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nyolcas, igen ez van sajnos le nyelem a békát aztán inkább tovább lépek, lelkileg megtépázott de ez hozzá tartozik gondolom. ¯\_(ツ)_/¯ Köszi a jókívánságokat remélem valahogy valóra válik 😅
2021. jún. 17. 13:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Ha van kedved barátkozni én szívesen beszélgetnék veled! Úgyhogy ha gondolod írj egy privátot:)
2021. jún. 26. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!