Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy nyugtassam meg?

Hogy nyugtassam meg?

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőm leszbikus (17 évesek vagyunk), most jött valami új törvénytervezet, hogy ezután 18 év alattiknak még meg sem szabad említeni, hogy léteznek melegek.

Erről van szó:

[link]

Szóval a barátnőm teljesen kibukott, olyan, mint aki depressziós, akárhányszor felhívom, csak sír. Nem tudom mit mondjak vagy tegyek, hogy jobb legyen.

2021. jún. 11. 10:43
 1/9 anonim ***** válasza:
59%

"betiltaná az iskolai LMBTQI témájú oktatási programokat és társadalmi célú reklámokat"

Miért, eddig volt ilyen???

Amúgy mit foglalkozik ezzel? A tanárok eddig se beszéltek róla, és senki nem fogja mágjára küldeni, ha erről beszél.

Xarni rá.

Barátnőd meg kezelzesse magát, ha ilyen "problémák" miatt depizik, ami kb senkit nem érdekel, mert ugyan úgy beszélni fog róla mindenki, csak más címszó alatt, mert hamás a gyerek neve, akkor már lehet. Kiskapu.

2021. jún. 11. 11:37
 2/9 A kérdező kommentje:

Nyolcadikos korában elmondta egy osztálytársának, hogy leszbikus, elterjesztették róla és fél évig zaklatták meg minden lehető módon megszégyenítették az akkori osztálytársai.

A mostani osztályunk szerencsére jobb, itt nem bántják:)

2021. jún. 11. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
Akkor meg????
2021. jún. 11. 11:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Vannak attól még akik zaklatják, pl. kamuprofilkoról küldenek neki fenyegető üzeneteket.
2021. jún. 11. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
ha 17, akkor még egy vagy két év, és érettségiztek, utána indulhat külföldre... ennél sokkal megnyugtatóbbat nem tudok mondani. én is ezt mondtam magamnak öt éve, aztán a rákövetkezőben összekaptam magam és disszidáltam :D
2021. jún. 11. 18:37
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Mondd neki, hogy megérted, és sajnálod... Látogasd meg, hívd el valahová, mittomén, ennél jobbat nem tudok. Küldd el neki ezt a cikket: [link]

Fess szivarványt 2 pólóra, és vegyétek fel együtt a suliban

2021. jún. 21. 00:12
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Levaltani ezt a dzsipszi maffiozot. Utana lesz kormanyvalsag, lemondas ketszer-haromszor, de a diktaturabol, a szakadekbol, a vegpusztulasbol szavazzatok mar ki magatokat jovore. Kulonben barmi, de barmi johet, raadasul meg elvek sincsenek mogotte.
2021. jún. 21. 01:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

+1

2021. jún. 21. 01:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a törvények fogják megszüntetni a kirekesztést. Ha valaki eleve utál bizonyos csoportokat, hozhatnak bármilyen törvényt, burkoltan továbbra is menni fog az uszítás. Eddig lehetett "másnak lenni", mégis megvetették a melegeket, leszbikusokat. Aki pedig elfogadta őket, az ezután is el fogja fogadni.
2021. jún. 21. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!