Nyugtassatok meg hogy nem csak én vagyok így ezzel?!
Majd kialakul. Nekem sosem voltak barátnőim, nem jöttem ki jól a nőkkel, de ez hosszú sztori.
A munkahelyemen ismertem meg a legjobb barátomat (immár 10 éve) és azóta is tart. Inkább már családtagnak számít. A férjemmel is jól kijönnek, én is bírom a párját, szóval négyesben is szoktunk találkozni.
Igazi barátot (nemtől függetlenül) nehéz találni, szóval nyugi, majd kialakul.
Utolsó, megfontolom :D
Köszönöm a válaszokat, nem erőltetek semmit, mert tudom hogy abból semmi jó nem lenne, szóval reménykedek hogy majd esetleg kialakul. És köszönöm a fiű szemszögű válaszokat is.
Én is akartam mindig egy legjobb fiú barátot.
Óvodában volt is, de nem tartottuk a kapcsolatot, így vége lett. Akkoriban sok fiúval barátkoztam, több fiú barátom volt mint lány.
Most meg csak lány barátaim vannak.
Fiú vagyok, vagyis már inkább férfi, de mindig is volt legalább 1 nagyon közeli lány barátom, de az a tipikusan filmes, bármikor átmegyünk a másikhoz, legjobb ellenkező nemű szigolúran plátói viszony még soha sem.
Arra én is vágynék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!