Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Régen voltak barátaim a...

Régen voltak barátaim a közelemben is, most miért nem tudok mély barátságokat kötni?

Figyelt kérdés

Gimiből egy, fősuliról egy munkából több barátnőm van de már mind távoli városban él, évi 1-2* találkozunk személyesen, ritkán beszélünk telefonon.Ha találkozunk, az olyan, mintha tegnap hagytuk volna abba a beszélgetést. :) Nekem van gyermekem, nekik nincs még.

Itt ahol élünk a családommal nem sikerült több éve jó barátságot kialakítanom, sem a játszótéri ismerősökkel, sem utána vagy máshol. valahogy mindegyik megmaradt egy kellemes csevej szintjén, nem érzek sem részemről sem részükről baráti kötődést. Semmi hatalmas nevetés, viccelődés stb vagy igény szerinti gyakori alkalom hogy keresnénk a másikat. Komoly témák vannak azért de lelki kapcsolódás valahogy nincs. Rossz mert egyedül érzem magam. Régen miért tudtam könnyebben mély barátságokat kialakítani? 36 éves vagyok.

2021. jún. 6. 22:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom az okát, de hasonlóan vagyok én is 29 évesen. Az egyetem végéig bezárólag számos jó barátra tettem szert. Azóta elköltöztünk külföldre, gyerekem lett és ugyan sok emberrel vagyok jóban, de ezek már valahogy más kapcsolatok, mint régen.

Én arra gondoltam, hogy ennyi idősen már mindenkinek mások a prioritásai és talán ezért. Amúgy a saját szüleimnél is azt látom, hogy akikkel tényleg jó barátok azokat úgy 25 éves korukig szedték össze. A többiek meg pár év után mindig eltűnnek.

2021. jún. 6. 23:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Gondolhatnám, hogy ennyi idősen már nem olyan, de pl a játszótéri ismerősök közül többen is "egymásra találtak" és nagyon nagy barátnők lettek csak nekem nem sikerült. :(
2021. jún. 6. 23:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Illetve a férjem haverjainak a feleségeinek is mind a gyerekes időszakban alakult ki nagy barátsága
2021. jún. 6. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!