Élnél ilyen életet?
Figyelt kérdés
Az 'ilyen' alatt azt értem, hogy a természetben egy kb. 20-30 fős társaságban, akikkel egy szerető közösséget alkottok, és gyümölcsökön, zöldségeken éltek főként.2021. jún. 5. 16:57
1/10 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem szeretem se a zöldséget, se a gyümölcsöt. :(
Ha husokat és krumplit kapnánk, akkor simán :D
2/10 anonim válasza:
Ilyen nem annyira lehetséges, valamint unalmas lenne.
3/10 anonim válasza:
Egy hónapig talán igen. De szeretem az életemet így, ahogy van.
4/10 Agnarr válasza:
Nem, egyrészt nem hiszem, hogy hosszú távon el lennék csak zöldségen és gyümölcsön, másrészt meg hol? Afrikában? Mert Magyarországon télen nem teremnek ezek. Akkor muszáj mást enni, még a legjobb tartósító technológiákkal, ami a természetben lehet sem lenne elegendő növényi táplálék a fagyban.
5/10 anonim válasza:
Vannak ilyen hippi kommunák ahol ezt csinálják, nem tudom hogy Magyarországon van-e
6/10 anonim válasza:
A gyumolcs, zoldseg melle tegyuk hozza a gabonafeleket meg egyeb novenyeket, netalan kecskesajtot. Jo ez, csak adott ido utan varhato konfliktus az idilli kozossegben. Kesobb miniaturben a tarsadalmi problemak. De mondjuk akkor odebb allnek hasonlo eletet elni.
7/10 A kérdező kommentje:
5. válaszoló, igen tudom, és annyira király lenne számomra egy ilyen kommunában élni, viszont Magyarországon valószínű, hogy nincsenek, a 4. válaszoló által is említett éghajlati okok miatt.
2021. jún. 5. 17:30
9/10 anonim válasza:
Nemcsak akarok, de fogok is. Viszont egyedül és nem közösségben.
10/10 A kérdező kommentje:
9. válaszoló, nahát, ez fantasztikus!
2021. jún. 5. 21:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!