Girlll3 kérdése:
Teljesen ingyen kiknek szoktatok segítséget nyújtani?
Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 17:17
2/11 anonim válasza:
Családon belül és nagyon régi barátoknak.
3/11 anonim válasza:
Szüleimnek,testvéreimnek,néha rokonoknak (de ezt nem viszem túlzásba,mert megszokják) amúgy meg senkinek.
4/11 anonim válasza:
Akivel úgy alakulnak a dolgok. Pl. gyakorin megismerek embereket, nekik szívesen segítek ingyen, ha nyitottnak és jónak látom őket. Élőben oda jön valaki, annak is segítek, de mindent úgy, hogy nekem ne legyen hátrányom belőle.
5/11 anonim válasza:
Régen mindenkinek, ma már senkinek, mert kivétel nélkül mind visszaéltek vele, és potyázni kezdtek a rovásomra.
6/11 anonim válasza:
Információkkal sok embernek, az interneten is. Idővel, munkával a hozzám közel állóknak. Pénzzel csak a családnak.
7/11 anonim válasza:
Alapból a családnak, közeli ismerősöknek, jóbarátnak.
Illetve természetesen - ha épp jókor vagyok jó helyen - a bajbajutottaknak.
8/11 anonim válasza:
Visszakérdezek: mit nevezünk segítségnek? - ugyanis a legtöbb ember csak akkor segít a másiknak, ha az nem kerül sok energiájába.
9/11 anonim válasza:
Kb senki idegennek, még rokonnak se szívesen, cserébe nekem se kell segíteni.
10/11 anonim válasza:
Akiről úgy ítélem meg, hogy hasznára tudok lenni a segítséggel és el is fogadja a felajánlott segítségemet. Ritkán szoktam segíteni általam nem ismert embereknek, de akkor önzetlenül, nem számító módon. Volt már nem egyszer példa arra, hogy valaki határozottan elutasította a segítő szándékomat, - elsőre megértettem és nem erőltettem még egyszer a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!