Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehet ,hogy nem is vagyok...

Lehet ,hogy nem is vagyok neki szimpatikus?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel egy társaságban vagyunk.Jól eltudunk beszélgetni,keresi a társaságom,mikor meglát egyből köszön és oda jön hozzám.Nincs nagy korkülönbség.Én 18 éves vagyok ő pedig 17.

Valamelyik nap ráírtam,hogy jön e velem egy buliba.Azt mondta nem ér rá.Megkérdezte pár óra mulva ,hogy hogy vagyok ,milyen a buli.Vissza írtam neki.Kellett 10 óra ,hogy megnézze.Beszéltünk messengeren pár szót,de több óra mire válaszol,de közben elérhető és tudom ,hogy használja a telefonját chatre .

Tudom,hogy gyerekesnek hangzik de nem értem az ilyen embereket.

Nem szeretném tőle megkérdezni,hogy ez így mi.

Viszont aki közületek csinált már ilyet,miért?

(A buliba is csak azért hívtam el,mert mondta ,hogy cseréljünk telefonszámot,és szivesen eljön majd velem egyet szórakozni.)

2021. jún. 1. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
NEm kell ráragadni, nem jártok. Van élete rajtad kívül is.
2021. jún. 1. 19:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja,dehogyis!Nem irosgálok én neki feszt,nem zaklatom meg semmi ilyen.
2021. jún. 1. 20:03
 3/12 anonim válasza:
47%
Lehet, hogy összeakar jönni veled, csak izgul, félénk.
2021. jún. 1. 20:16
 4/12 A kérdező kommentje:
De hisz én is csaj vagyok 😅😅
2021. jún. 1. 20:21
 5/12 anonim ***** válasza:
42%
Ki mondta, hogy "feszt irogatsz neki" meg zaklatod? Nem kell azonnal válaszolnia, mert nem vagytok olyan kapcsolatban. Csak ismerős. Nem a barátnőd.
2021. jún. 1. 20:23
 6/12 anonim ***** válasza:

Én sem értem az ilyen embereket és általában gyorsan kiszelektálódnak az életemből.

A szimpátiáját irányodba még annyira sem tudjuk megmondani külső szemlélőként mint te.

2021. jún. 1. 20:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Az elsőnek írtam.Na ne mondd ,hogy nem arra célzott hogy rávagyok szállva.
2021. jún. 1. 20:34
 8/12 A kérdező kommentje:
#5 így van
2021. jún. 1. 20:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem arra céloztam, képzeld. Ha mondani akarok valamit, akkor mondok és nem célozgatok.
2021. jún. 1. 20:36
 10/12 A kérdező kommentje:
Képzelem!
2021. jún. 1. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!