Szerintetek ezek melegek?
Legjobb barátomról és egy évvel idősebb iskolatársról lenne szó.
Nagyon fura mikor a barátom és ez a személy találkoznak. Köszönnek, és egymás szemébe mosolyognak és ilyen ha váltanak egy két mondatot mind a kettő gyerek ilyen hogyismondjam mézesmázasan beszélnek egymással. Kérdeztem erről (nyilván nem arra hogy meleg) hanem hogy ismeri-e a gyereket stb. Ő azt mondta nem nagyon csak suliba és nem beszélnek sokat (valószínűleg csak annyit amennyit látok)
Nem lenne bajom ezzel, csak a legjobb barátomról van szó, és nekem nyugodtan elmondhatja ha más és ha ennyire nem bízik meg bennem ez nagyon rosszul esik. Rá kérdezni nem akarok félek hogy megsértődik.
Ha annyira a barátod, akkor beleférhet, hogy erről is beszélj vele. Akkor, amikor az a másik nincs a láthatáron.
Óvatosan, de rá tudod terelni a szót.
Te szerelmes vagy a barátodba, mert úgy jön át, mint aki féltékeny.
Nem vagyok! Csak azért durva mikor beszélni szeretnék vele őt nézi és nem figyel pedig nagyon komoly dologról akartam vele beszélni. 2 év barátság neki nem annyira fontos mint az a gyerek? Amúgy van barátnőm, és ha problémája van és mondjuk barátnőmmel vagyok akkor figyelek rá.
Beszélgetni erről a témáról? Azert nehéz lesz, mert nem akarom megbántani vagy zaklató lenni.
Miért barátjaként nem lehet féltékeny csak akkor ha szerelmes belé? Ugyan már.. Nincs abban semmi gáz ha az, emberi tulajdonság. Egyébként simán veteted poénosra a dolgot, ha legközelebb ilyen történik, miután eltűnik a láthatárról a másik személy, megkérdezed a barátodat, hogy ,,Te figyelj már neked bejön az a csávó vagy miért vagy ilyen fura?:D” Ezt így tök okés megkérdezni szerintem.
Egyébként hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!