Fiatalon maganyossag?
Szoval nagyon maganyosnak erzem magam. Van par unternetes baratom akikkel neh a szoktam beszelni, meg van egy baratnom akivel egy osztalyba jarok, tehat majdnem minden nap talalkozok vele. O eleg nepszeru az osztalyban, mindenkivel joba van, siman elbeszelget idegenekkel is, en meg egy osztalytarsamhoz sem merek nagyon hozzaszolni. Ha valamikor probalkozok beszelgetni, akkor fel perc utan nem is foglalkoznak velem. Ha a baratnommel vagyok, es van ott tobb ember, es megprobalok valamit mondani csak ugy, senki sem figyel ram. Ha koszonom amikor belepek az osztalyterembe, akkor sem figyel ram senki. Mintha meg sem hallananak. A baratnom pedig mindig a kozeppontban van. Ha o mond valamit egybol mindenki ra figyel. Probalok beilleszkedni azokhoz, akikkel szokott beszelgetni, de csak ott vagyok a hatterben, vagy mogottuk setalok.
Meg elegge felenk is vagyok. Nem tudom mit tehetnek. Mindig mondom magamnak hogyha gimis leszek, (igen) majd jobban ossze fog jonni minden. De felek attol, hogy ez nem igy lesz. Mit tehetnek ez ellen?
(Bocsanat ha szarul fogalmaztam, ez van)
Szerintem csak te érzed azt hogy leszarnak,nem vagy jól lelkileg és többek között ezért is.
Amúgy én merek beszélgetni az emberekkel,hamar is barátkozok(nem mintha akarnék),de így is magányos vagyok:D
Az egy jó pont hogy probalkozol, viszont az fura hogy még így sem figyel rád senkise a baratnodon kívül.. szóval szerintem kérdezd meg őt hogyha már olyan jóban van mindenkivel hogy esetleg lehet valami miatt haragszanak rád, de ez csak egy tipp.
A félénkségéd meg szerintem idővel elfog múlni ha továbbra is így folytatod, nyugi biztos hogy lesznek a gimiben is barátaid mondom valszeg itt inkább a közösséggel van a baj... azért ez nekem furcsa
De én is ugyanolyan vagyok mint te én is ezt mondogattam hogy jajj a gimi az biztos jobb lesz, majd ott lesz több barátom és kimaszok ebből a gödörből, de nekem semmi nem változott, ugyanis már az elején megijedtem az új társaságtól és nem nagyon próbálkoztam :/... Szóval tényleg ha változást akarsz akkor már itt a jelenlegi iskoládban kezd el és tegyél érte hogy kitudj ebből mászni, ahogy most is csinálod, én legalábbis itt szúrtam el, szóval csak a saját tapasztalataim alapján tudok tanácsot adni. Eljarhatnal mondjuk többször is más tarsasagokba, olyan helyekre ahol emberek közt vagy az a lényeg és ne izgulj egy idő után el fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!