Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lehet a baja most velem?

Mi lehet a baja most velem?

Figyelt kérdés

Négy hónapja megismertem egy új munkatársat egy nálam tizenegy évvel fiatalabb kollégát, aki történetesen nő, én pedig férfi. Mellém került betanulni, teljesen jól elvoltunk ami meg is lepett, mert van egy hírneve a lánynak, miszerint kiszámíthatatlan, bunkó, hisztis, buta ilyesmiket mondtak rá, velem viszont teljesen jól elvolt.

A betanulás után elkerült mellőlem egy másik részlegünkre. Viszont közben már szárnyra kaptak pletykák rólunk. Ennek egyikünk se örült, nekem van párom egy éve, még ha nem is lakunk együtt, a lány meg megrögzött szingli néhány éve.

Amíg nem együtt dolgoztunk én néha kerestem, összefutottunk, hogy hogyan boldogul amott, mivel új a városunkban ilyen baráti alapon elmentünk ide oda -nem randik voltak, még a kezét se fogtam meg, barátnőm ki is rúgott volna- megmutattam neki mi hol van. Tényleg jó barátomnak gondoltam.

Aztán most visszakerült hozzánk egy átszervezés miatt, és puff, mindennek vége van! Alig akar velem szóba állni, hisztizik, kerül, beszólogat, pedig én kifejezetten örültem neki, hogy újra együtt dolgozhatok vele. Most olyannyira elharapódzott a helyzet, hogy már a telefont sem veszi föl nekem, ha hívom.

Ami nekem nyomasztóan hat, hogy azután vesztünk így össze, hogy é hosszasan beszéltem neki a barátnőmről meg, hogy mit tervezünk a jövőben, ez nem sokkal az előtt volt, hogy visszakerült hozzánk.

Van egy nyomasztó gondolatom, mi van ha kicsit belém van esve és most döbbent rá, hogy én tényleg baráti alapon törődtem csak vele? Nem lehet, hogy ezért lett velem ilyen? Mert megmondom nagyon rosszul esik, hogy így ellenem fordult azok után, hogy még mondta is, hogy mennyire kedvel.

Akkor tényleg az lehet, hogy szegénynek lettek volna irányomban érzései, amiket összetörtem és így áll bosszút?

Pedig közben ő nekem külön elmondta, hogy nem is tetszem neki és semmit nem akarna tőlem, mikor először mondtam, hogy ez nem randi, mikor elmentünk közösen kajálni egy pékségbe meg pizzázni.

2021. máj. 30. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Van egy nyomasztó gondolatom, mi van ha kicsit belém van esve és most döbbent rá, hogy én tényleg baráti alapon törődtem csak vele?"

Szerintem is ez a helyzet, pont erre gondoltam miközben olvastam a fenti sorokat. Valószínűleg egy kicsit megtetszhettél neki (ha nem több), és csalódott, mikor látta, hogy neked tényleg fontos a barátnőd.

2021. máj. 30. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja, tetszel neki.
2021. máj. 30. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Amint kiderült, hogy neked ő nem kell, kijött az igazi énje. Nehogy elhagyd a barátnőd ez miatt, mer megjárod. Ez egy hárpia, tuti.
2021. máj. 30. 20:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Csak tudjátok furcsa ez, mert közben meg esküdözik, hogy neki nem kell senki még vagy öt-tíz évig és élvezi, hogy szingli.

Annyira azért ismerem már őt, hogy tudjam, nagy bajok vannak a fejével, brutális családi háttere volt a csajnak, és egy barátja sincsen itt, ezért is segítettem neki beilleszkedni.

2021. máj. 30. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak az bizonygatja, hogy szeret szingli lenni, aki mindennél jobban vágyik rá, hogy legyen valakije. Konkrétan magának is hazudik, mert így könnyebb.
2021. máj. 30. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem eleve nem szükséges megbeszélni, hogy nem randi ha bárhova mentek, ha bármelyik fél kapcsolatban van. ez egy ilyen kiscsajos dolog, hogy valahogy minden tagadó mondat egy igenlést rejt magában... nem akar párkapcsolatot, belehal ha nincs pasija, ez nem randi, akkor elkezd magában érzéseket gyártani... mondom mindezt úgy, hogy nőnemű vagyok, végignéztem rengeteg ilyen sztorit. (úgy is, hogy csaj sírta ki magát a vállamon, meg úgy is, hogy végül költöznöm kellett a koleszból, mert képtelen volt megbocsátani, hogy kettesben ebédeltem a barátjával, mert senki más nem akart elmenni a hamburgereshez egy kirándulás után-ahova amúgy meg volt hívva, csak nem érdekelte)

(és kikérem magamnak, ha a stabil kapcsolatban élő munkatársam, aki történetesen férfi, azt mondja, hogy gyere, késő van, mindketten éhesek vagyunk, tudok egy jó gyrosost, akkor odamegyünk enni, és senkiben nem merül föl, hogy ez bármi más egy étkezésen kívül... mindketten elmúltunk 14 évesek, van agyunk, nem csak tomboló tinédzserhormonjaink)

2021. máj. 30. 23:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Tobb mint tetszes, nagyon csalodott.
2021. máj. 31. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!