Titeket idegesítene ha ezt csinálná a barátnőtök?
Figyelt kérdés
Nos,a suliban nekünk pont úgy a legnagyobb a mellünk ahogy előbb születtünk,vagyis aki a legidősebb annak a legnagyobb
Én a 3. Vagyok fent említett barátnőm pedig uccsó.
Nekünk sokkal előbb nőtt neki csak rá 2 -3 évre nem ez a lényeg..
Ő neki még mindig a legkisebb de melltartót hord..,ami miatt sokkal nagyobbnak látszik az ami nincs is,az enyém pedig teljesen eltörpül mellette ,mert mi 3an nem melltartót csak rendes cicifixet hordunk
És nagyon idegesit...nem azért mert nagy ribi vagyok.. csak rosszul esik kicsit
2021. máj. 30. 15:55
11/16 anonim válasza:
A cicifix nem olyan, mint egy melltartó, csak nincs benne semmi merevítés, szivacs, tömés?
12/16 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat kérdező,nekem a te melled jobban tetszik mint annak a lánynak :)
13/16 anonim válasza:
12, igen, mindenki számára rendkívül megnyugtató hogy egy pedomaci is idetévedt aki ilyeneket ír egy kisiskolásnak.
14/16 anonim válasza:
12 ettől most teljesen megnyugodtam (arra ki sem térek, hogy egy anonim oldalon honnan láttad a másik mellét)
15/16 anonim válasza:
14-es kapcsold be az irónia-érzékelődet! :)
(poénból mondta)
16/16 anonim válasza:
Bekapcsoltam, újra elolvastam, és még mindig nem érzem viccesnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!