Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Titeket idegesítene ha ezt...

Titeket idegesítene ha ezt csinálná a barátnőtök?

Figyelt kérdés

Nos,a suliban nekünk pont úgy a legnagyobb a mellünk ahogy előbb születtünk,vagyis aki a legidősebb annak a legnagyobb

Én a 3. Vagyok fent említett barátnőm pedig uccsó.

Nekünk sokkal előbb nőtt neki csak rá 2 -3 évre nem ez a lényeg..

Ő neki még mindig a legkisebb de melltartót hord..,ami miatt sokkal nagyobbnak látszik az ami nincs is,az enyém pedig teljesen eltörpül mellette ,mert mi 3an nem melltartót csak rendes cicifixet hordunk

És nagyon idegesit...nem azért mert nagy ribi vagyok.. csak rosszul esik kicsit

2021. máj. 30. 15:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
A cicifix nem olyan, mint egy melltartó, csak nincs benne semmi merevítés, szivacs, tömés?
2021. máj. 30. 16:49
 12/16 anonim ***** válasza:
14%
Ha ez megnyugtat kérdező,nekem a te melled jobban tetszik mint annak a lánynak :)
2021. máj. 30. 16:49
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
12, igen, mindenki számára rendkívül megnyugtató hogy egy pedomaci is idetévedt aki ilyeneket ír egy kisiskolásnak.
2021. máj. 30. 17:05
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
12 ettől most teljesen megnyugodtam (arra ki sem térek, hogy egy anonim oldalon honnan láttad a másik mellét)
2021. máj. 30. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:
29%

14-es kapcsold be az irónia-érzékelődet! :)

(poénból mondta)

2021. máj. 30. 18:18
 16/16 anonim ***** válasza:
78%
Bekapcsoltam, újra elolvastam, és még mindig nem érzem viccesnek
2021. máj. 30. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!