Hogyan tudnék nem rettegni azoktól a lányoktól akiknek van párjuk?
Autistaként világéletemben csak olyan lányokkal barátkoztam akik szinglik voltak, mert sokkal közvetlenebbek voltak felém és mindig éreztem, hogy szeretve vagyok, és szükségük van rám.
Azok a lányok, akiknek lett valakijük, egyből ellenem fordultak, már nem foglalkoztak velem és elveszítettem őket.
Hiába keresem az Igazit, lánybarátokra is szükségem van, mert a szingli lánybarátok másokba beleszeretnek, így meggyűlölnek engem. Nemrég szintén elveszítettem egy lánybarátomat akit szerettem, és ezért próbálok találni valakit a helyére, hogy pótoljam a hiányt.
Az a baj, hogy eddig csak egy lányt kerestem, most már kettőt kell. Egy aki barát és egy aki az Igazi.
Nem hiszem, hogy jól látod, csak fontosabb nekik a párjuk, de ettől még nem felejtettek el vagy fordultak ellened feltétlenül
Változtak a preferenciáik
Barátként szeretnek, csak nem te vagy az első nekik
Utolsó!
Én nagyjából ilyen lány vagyok, a kérdező tehet is egy próbát. De komolyan, szívesen segítek benne :)
Nekem is van két leszbikus lány ismerősöm. Tehetsz egy próbát te is, hátha. Amúgy mindkettő el van szállva magától, hihetetlen módon beképzeltek és pont nem érdekli őket, hogy mi van veled, maximum rákérdeznek, de amúgy pont leszarják.. esetleg ha segítség kell, akkor jó vagy. Na meg valamiért felsőbbrendűnek tartják magukat, bár azt nem értem, hogy miért. A fiúkat / férfiakat lenézik.
Szerintem őket csak az érdekli, hogy mikor találnak maguknak valami nőt.. de amúgy érdekes módon könnyen megy nekik, mintha valahogy "bevonzanák" egymást.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindegyik ilyen, biztos vannak "normálisak" is, csak hát kettőből kettő.. értitek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!