Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja?

Miért csinálja?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel nagyon jó barátságban vagyok, ő a legjobb fiúbarátjának tart, de kb egy hónapja már egyáltalán nem keres, nekem nem ír vissza, ha találkozni akarok vele, kifogásokat keres, szerintetek mit tehetnék. Nagyjából egy éve vagyunk barátok, ő nagyon nagy pasizógép, szerintem én vagyok az egyetlen fiú barátja, akivel nem jött még össze, aztán szakítottak viharos körülmények között. Na a lényeg, hogy én is össze akartam vele jönni, de nemet mondott, aztán nagyon jó barátok lettünk, deost az az érzésem, mintha "megunt" volna. Szerintetek miért van ez?

2021. máj. 27. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Egy rib..ncnak nem szoktak barátai lenni,aki mégis az végül az is megdugja, szóval vagy megfarkalod vagy hagyod.. ahogy a helyzet adja inkább az utóbbi.
2021. máj. 27. 17:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ribi a lány, csak nincs szerencséje pasik terén. Mondjuk igaz, hogy eddig több pasija volt, mint ahány fiú barátja van most.
2021. máj. 27. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Azért unt meg, mert már nem a barátjának tartott, hanem a pasijának egy ideig. Aztán talált valaki mást, aki ezek szerint nem te vagy.

Szerintem keress valaki mást, és őt pedig felejtsd el!

2021. máj. 27. 17:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mikor barátok lettünk, már volt pasija, aztán szakítottak, de nem jelezte felém, hogy akarna tőlem bármit is. Ha akart volna valamit, azt mondta volna. Nem hinném, hogy bármeddig is a pasijának tartott volna.
2021. máj. 27. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:
36%
Nekem is volt ilyen lány barátom. Mostmár alig beszélünk magától nem ír, ha írok nem nagyon ír vissza. Én a helyedben megdugnám én is ezt tettem
2021. máj. 29. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!