Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy tudnék újra érezni?

Hogy tudnék újra érezni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok rossz kapcsolatom volt és főként ennek hatására kizártam az érzelmeim az életemből (ez lehet nagyon hülyén hangzik de komoly) és most nem érzek semmit pl: megbánás, szeretet,örömöt, bálator, undort Stb. És az a kérdésem, hogy hogy lehet ezt vissza csinálni? Hogy tudnék újra érezni?

2021. máj. 25. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Értem a kérdést, hasonló vagyok kicsit én is. Én a jót nem szeretném érezni.

Tedd azt, hogy lassulj le, éld át a pillanatokat, akár jót, akár rosszat egyaránt, és mond ki a gondolataidat, az érzéseidet, akár magadnak, akár a szüleidnek, akiktől visszajelzést kaphatsz.

2021. máj. 25. 20:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem rossz az ötlet de már próbáltam, és a gondolataim ki szoktam mondani magamnak vagy akár másoknak is.
2021. máj. 25. 22:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg amúgy vannak emberek akik meghallhatnak meg minden de ők is tök közömbösek.
2021. máj. 25. 22:16
 4/5 A kérdező kommentje:
*meghallgatnak
2021. máj. 25. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Vannak érzéseid, csak nem veszed észre valószínűleg. Tényleg érdemes lehet lelassulni, ahogy 1-es írta. Figyelni a testedet.

Sok-sok érzés lehet ott a rossz tapasztalatok miatt, csak megtanultad elvonni a figyelmet.

2021. máj. 26. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!