Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy rázzak le valakit úgy,...

Hogy rázzak le valakit úgy, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki állítólag nem akar semmit tőlem, és én se tőle.

Hetek óta beszélünk, eleinte nagyon szerettem vele beszélni, nagyon kedves volt, de nem vettem észre hogy iszonyatosan elkezdett nyomulni, majd egyik nap jöttem rá, ahogy vissza olvastam a beszélgetést..elég érzékeny fiúról van szó, ezért nem szeretném megbántani semmivel, de egyik nap elmondtam neki, hogy nekem ez sok, de azóta is ugyanezt csinálja..nem szeretnék vele beszélni egyáltalán de nem tudom hogy mondjam el neki.

segítseteeek!

előre is köszönöm! :)

2021. máj. 21. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
"Van barátom" "más az esetem" "menj a pi..ba" stb női tartalékok.
2021. máj. 21. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Írd neki, hogy megismertél valakit, aki elhívott randira, ez annyira jóóóó, ugye ő is örül veled?
2021. máj. 21. 19:25
 3/5 A kérdező kommentje:
uuh ez joo, köszönöm 💕
2021. máj. 21. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg, hogyan reagált, illetve bevette e :D
2021. máj. 21. 19:35
 5/5 A kérdező kommentje:

nah megírtam neki, nagyon meglepődött ezen, de nyilván mentegetőzött hogy ő nem akart semmit, meg tudjátok, a szokásos:D

köszönöm szépen mindenkinek, remélem megoldódik már ez a dolog <3

2021. máj. 21. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!