Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Volt már veletek olyan hogy...

Volt már veletek olyan hogy olyannal jöttetek össze akinek volt barátnője?

Figyelt kérdés
Ha igen mi lett a vége.

2021. máj. 20. 22:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
27%
10. Lehet, vagy csak nem fogalmaztam pontosan. Visszaolvasva úgy látom, kicsit másképp értelmeztem a kérdés. Nekem eszemágában sincs direkt szétszedni egy kapcsolatot és csak arra menni, hogy két ember elváljon. És nyilván, ha engem családnak meg, én sem maradnék együtt azzal az emberrel. De... Ha egy olyan pasi kezd el érdeklődni irántam, aki nekem is tetszik, nem igazán érdekel, hogy barátnője van. Egyértelműen megingott a kapcsolatuk, az nem az én hibám. Tőlem függetlenül már nem szeretik egymást annyira. Miért kéne nekem ettől bűntudatom legyen? Igen, én azt választottam, hogy élek a lehetőségekkel, és tudod, csak ez számít. Mert lehet, hogy a végén még nekem lesz szerencsém, és bánnám, hogy nem használtam volna ki mindent. Egyébként nem értem, hogy mi a különbség a k*rva és a r*banc szó között, de ok.
2021. máj. 22. 03:28
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Nekem se kéne olyan,aki megcsalja velem a társát. Ez nem menő,meg nem romantikus,hanem f***ság mindkét fél részéről.
2021. máj. 22. 15:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Engem az is érdekelne, a pasik erről mit gondolnak. Jó szeretőt tartani az úgymond asszony mellett?
2021. máj. 22. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!