Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hátba szúrtak, most balhézni...

Hátba szúrtak, most balhézni akarnak, mit csináljak? M, 16F

Figyelt kérdés
Az exem egy 14 éves lány rövidítem inkább a nevét, D. 9 hónapig voltunk együtt. 2020 októberében szakítottunk. Mert megvádolt meg hitt a pletykáknak hogy én a legjobb lány barátomat puszilgatom pedig ez nem igaz. A (volt) legjobb haverom R. is 16 éves mint én, és vele egész középiskolába és még előtte is legjobb barátok voltunk, kb 3 évig. Nagyon megbíztam benne, tényleg legfontosabb ember volt az életembe, egészen addig, míg hátba nem szúrt. Nagyon összemelegedtek az exemmel (D) az utóbbi hetekben. Majd pár nappal ezelőtt instagrammon kaptam egy képet R.-től, hogy D.-vel smárolnak. Visszaìrtam erre hogy: "Szerinted ez engem érdekel?😂" Erre felkapta a vizet R. és azt mondta hogy menjek ki a sulink elé és verekedjünk meg D.-ért. Mondtam hogy nem érte, hanem azért hogy megmutassam hogy erősebb vagyok nála. Mit csinálnátok a helyembe? Nagyon ideges vagyok.

2021. máj. 16. 08:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Cigányok vagytok? Ez a stílus rájuk vall, meg az is, hogy 14 éves lányt már a barátnődnek nevezel. Nem is kellett volna válaszolni erre. Kérjél segítséget az iskolában, menjél ki egy tanárral együtt. Elég szégyen, hogy ilyen fiatalon ilyen gondjaitok vannak, ahelyett, hogy a másnapi leckével foglalkoznátok, hogy legyen belőletek valami.
2021. máj. 17. 14:03
 12/12 anonim ***** válasza:
76%
A középkorban élsz ember, ha a 21. században fizikai fellépésben látod bármire is a megoldást. Jó, hogy ha önvédelemről van szó, akkor nem sok választása van az embernek, de amit vázoltál, az minden, csak nem önvédelem. Normális ember nem alacsonyodik le a 21. században, hogy hülyére ver valakit vagy vereti magát bármiért, bárkiért. Lehetne egy kicsit több eszed, eszetek! A territóriumotokat nem akarjátok körbe hugyozni?!
2021. máj. 17. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!