Hátba szúrtak, most balhézni akarnak, mit csináljak? M, 16F
Figyelt kérdés
Az exem egy 14 éves lány rövidítem inkább a nevét, D. 9 hónapig voltunk együtt. 2020 októberében szakítottunk. Mert megvádolt meg hitt a pletykáknak hogy én a legjobb lány barátomat puszilgatom pedig ez nem igaz. A (volt) legjobb haverom R. is 16 éves mint én, és vele egész középiskolába és még előtte is legjobb barátok voltunk, kb 3 évig. Nagyon megbíztam benne, tényleg legfontosabb ember volt az életembe, egészen addig, míg hátba nem szúrt. Nagyon összemelegedtek az exemmel (D) az utóbbi hetekben. Majd pár nappal ezelőtt instagrammon kaptam egy képet R.-től, hogy D.-vel smárolnak. Visszaìrtam erre hogy: "Szerinted ez engem érdekel?😂" Erre felkapta a vizet R. és azt mondta hogy menjek ki a sulink elé és verekedjünk meg D.-ért. Mondtam hogy nem érte, hanem azért hogy megmutassam hogy erősebb vagyok nála. Mit csinálnátok a helyembe? Nagyon ideges vagyok.2021. máj. 16. 08:25
1/12 anonim válasza:
Minek verekednel egy r*bancert? Ha legalabb egy okos osztalyelso csaj lenne aki szep es mellesleg jo tanulo is lenne, azert verekedj.
2/12 anonim válasza:
Szerintem inkább NE verekedjetek! Próbáljátok kulturált módon megbeszélni. Amúgy ha szakítottál vele, a barátodnak lehet még a csaja.
Plusszként mondom, hogy a lány se örülne a verekedésnek az biztos. (Ezt lány ként mondom, szóval higgy nekem.)
3/12 anonim válasza:
Menj el,aztan dobd fejbe egy kovel. Ne verekedj fel orat....
5/12 anonim válasza:
Semmi értelme nem lenne verekedni szerintem... Felejtsd el őket és kész.
6/12 anonim válasza:
Így van, nem a lányért verekszel meg, hanem a becsületedért. Ha nem teszel semmit (meghátrálsz), akkor csicskának fog tartani. Egyébként a verekedés nem megoldás (bocs a közhelyért), de nem is a te döntésed lesz, hanem R-é. Azért azt megemlíthetnéd neki, hogy büszke lehet magára, hogy a te levetett cuccodat hordja :D
7/12 anonim válasza:
A helyedben megírnám a matek házit, és békén hagynám a 14 éves lányokat, kicsik még ők ehhez.
8/12 anonim válasza:
Magánvélemény csak:
Egy hülye r.bancért azért nem éri meg verekedni mert megcsalt téged,plussz megérné laposra verni magadat?Mennyi a esélye hogy tömegesen jönnek?Na láttod,akkor se érné meg ha csaj tök okos,szép,meg kedves,mert aki 1-szer megcsalt az nem szeret!
9/12 anonim válasza:
Most mi van? Az volt a pletyka, hogy a fiú barátodat puszilgatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!