Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Úgy érzem eltávolodok a...

Úgy érzem eltávolodok a barátaimtól, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja lett vége egy 5 éves kapcsolatomnak. Ezelőtt rengeteget találkoztam a barátnőimmel, most meg már beszélni sincs kedvem velük. Nekik ha véget ér egy párkapcsolatuk, maximum 3 héten belül már komoly kapcsolatban vannak, szakítás után rögtön 1-2 nappal vagy társkeresőn vannak, vagy “a valóságban” ismerkednek. A szakítás utáni pár napban még ha nincsenek is komoly kapcsolatban, de már randiznak. Valahogy nem tudok velük beszélgetni, úgy érzem nem értenek meg, sokszor jönnek azzal, hogyha lesz más, akkor majd túlleszek ezen.

Én úgy gondolom, hogy nem kellene új kapcsolatba kezdeni addig, amíg nem zárom le teljesen az előzőt, de szerintük majd egy másik pasi lesz a megoldás, így nehéz velük beszélgetni az érzéseimről.

Ezelőtt volt egy 3 éves kapcsolatom, utána 1 évig voltam szingli.

Szerintem nem egészséges kapcsolatból kapcsolatba ugrálni és úgy gondolom, hogyha annyira mély érzéseik lettek volna, akkor nem tudnának mar ilyen rövid időn belül komoly kapcsolatba kezdeni, ezáltal úgy érzem nem értenek meg, nem értik, hogy min megyek keresztül és számomra egy komoly kapcsolat többet jelent ennél, ezáltal már sem találkozni, sem beszélgetni nincs kedvem velük, viszont magányos vagyok. Hogyan tudnám elfogadni ezt?

2021. máj. 15. 23:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
És masrol mem tudtok beszelgetni? Mindenaron errol akarsz veluk beszelgetni?
2021. máj. 16. 04:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Át tudom érezni, ugyanebben a cipőben vagyok most én is, csak férfiként. Nem is igazán tudok kivel beszélni erről, mert csak legyintenek, hogy nincs okom szomorkodni, előttem az élet, keressek valaki mást. Ez valamilyen szinten kiábrándító, hogy nem veszi ezt senki komolyan, pedig szerintem is az a normális, amit írtál, hogy kell idő ahhoz, hogy átértékelje az ember a dolgokat, és tanuljon a kapcsolatának hibáiból.

Én ezt úgy próbálom meg kezelni, hogy inkább nem is hozom fel ezt a témát, amikor találkozom másokkal, és inkább elmegyek egyedül kirándulni, vagy hasonlók, hogy jobban érezzem magam.

Ha esetleg van kedved, beszélgethetünk, tudom, hogy milyen rossz érzés, hogy nem ért meg a környezeted.

2021. máj. 16. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!