Hogyan lehetne barátokat szerezni, egy adott városra leszűrve?
Sziasztok! Hogyan tudnék barátokat keresni, úgy hogy azok az emberek egy adott városban lakjanak, vagy ilyesmi.
Szeptemberben kezdtem a gimnáziumot Esztergomban (16 éves vagyok), az osztálytársaimat éretlennek találom, viszont a hétköznapokban nagyon unom magam, ismerősök nélkül. És nem tudom, hogyan kezdhetnék neki.
Nem, ez a kiírás nem olyan akart lenni, hogy akkor jelentkezzetek vagy ilyesmi, csak ha valakinek van valami tippje, hogy hol keressek. Interneten, vagy csak menjek le a közeli parkba, és aki ott van menjek oda, és verődjek hozzájuk vagy hogyan kéne csinálni?
Nem vagyok introvertált, mindig is szerettem új embereket megismerni, de valahogy mostanában egyedül érzem magam. Ami néha kell is, de úgy jó lenne ha találnék hozzám hasonló fiatalokat.
Na mindegy, ha bárkinek van bármi ötlete, azt megköszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!