Hogyan szerezzek barátokat?
Sziasztok. Egy korábban feltett kérdésemre azt a választ kaptam, hogy szerezzek új barátokat. Csak most nem tudom ezt hogyan tehetném meg. Most váltok majd osztályt szeptemberre. Itt lenne egy lehetőség az ismerkedésre. De nem tudom ezt hogyan tehetném meg. Ebben szeretnék segítséget kérni. Már van egy csoportunk amiben páran már össze gyűltünk. A lányok már ismerkednek egymással.. de én azt érzem hogy nem tartozom a képbe. Hogy rám nem kíváncsi semmi. Az osztálytársam szerint ez cdak egy rossz érzés. De nem tudom. Ő könnyen beszél! Ő már beszél néhány emberrel.. És én is erre vágyok de nekem ez nem megy.. Nem értem miert gátlásosak az emberek. Én minden porcikámmal arra vágyok hogy beszélhessek valakivel aki nem ismer engem...
(Sajnálom hogyha ez az írás össze szedetlen és tele van helyesírási hibákkal. Mélyről jött, és szeretném meghagyni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!