Mit tennél, ha mesélnél a barátodnak arrol, mennyit nyertél a bitcoinon, s erre azt mondaná, hogy akkor mindenét eladja és bitcoint vesz belőle mert bízik benned?
Figyelt kérdés
2021. máj. 10. 14:48
12/13 A kérdező kommentje:
Mi a kizárt?
2021. máj. 10. 18:14
13/13 anonim válasza:
A napokban felhivott az egyik volt osztalytarsaim akiknek meg annak idejen reklamoztam hogy a bitcoin mwgvaltja a vilagot stb. Mar 6 eve nem beszeltem vele. Hosszas dumalas utan ennel a temanal kotottunk ki. Elmondtam neki h sztem ez a jovo meg mindig hiszek benne, jo penzt keresetem mar vele, de ha nem tud tozsdezni es gyorsan akar meggazdagodni akkor nem ajanlom neki. Nem tudom vegul mit fog csinalni, de majd kiderul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!