Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt a legjobb...

Szonjaaaa kérdése:

Miért csinálja ezt a legjobb barátnőm? Több lent.

Figyelt kérdés

Először is, nekem nincs sok barátom. (5 fiú és 1 lány) A barátnőmnek van barátja, oké, értem, de konkrétan most írtam neki messen, vagyis hát, lassan 2 órája. Azt írja ki, hogy elérhető, de nem válaszol. Hm, gondolom, hogy a barátjával beszél, vagy nem tudom. Nagyom félek, hogy elveszítem. Ő az egyetlen lány barátom. Miért olyan nehéz válaszolni, komolyan? Ennyire megerőltető? Nem hiszem el. Ráadásul azt írtam neki, hogy: „Szeretleeek, és bármikor számíthatsz rám. 🥰”

Annyira rosszul esik, Ő sosem mond ilyeneket. Legalább egy emoji-t küldhetne, vagy valami. Komolyan nem értem. Mit csináljak?

19/L

2021. máj. 8. 00:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Ird neki hogy tegnap lefeküdtél a pasijával, mindjárt lesz válasz:)
2021. máj. 8. 01:55
 12/22 A kérdező kommentje:

11.

Nem mondok ilyet, nem szeretném szándékosan tönkretenni a barátságunkat, de ha neki ennyit érek. ;(

Sajnos nekem Ő az egyetlen LÁNY barátom, és ez is egy ok, hogy miért tolerálom még ezt.

2021. máj. 8. 01:59
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
És ő ezt ki is használja rendessen.
2021. máj. 8. 02:02
 14/22 A kérdező kommentje:

13.

Úgy néz ki.

Már mellőztem messengeren. (Ha ír, akkor engedélykérésekbe kerül, mintha még sosem beszéltünk volna.)

Mit tehetnék még?

2021. máj. 8. 02:06
 15/22 anonim ***** válasza:
77%

Miket csinált még amivel éreztette, hogy neked csak "ő" van?

Jöhet privibe is.

2021. máj. 8. 02:07
 16/22 anonim ***** válasza:
95%

Az meg se fordult a fejedben, hogy lehet csak meg volt nyitva az alkalmazás ?? Akkor is azt irja elerheto.

Vahy, lehet hivasoztak, akkor nekem nem jon az üzenetről értesítés.

2021. máj. 8. 10:35
 17/22 anonim ***** válasza:
93%

Ha épp valakivel hívásozik, akkor is elérhető az állapota, ahogy akkor is, ha a hattérben nyitva maradt az app. Viszont az itt megjelenő állapot nem épp megbízható, én is jártam már úgy, hogy erdős részen, buszon aludtam kikapcsolt nettel, valaki rám írt és elérhetővé ugrott az állapotom. Pedig megnyitva sem volt az alkalmazás, sehol sem voltam bejelentkezve, csak a telefonon.

De ettől függetlenül megértem, hogy rosszul esik.

2021. máj. 8. 14:39
 18/22 anonim ***** válasza:
62%

Persze, lehet néha ilyesmire gondolni, de elég sokan csinálják azt, és elég sokszor, hogy direkt nem válaszolnak.

Átmegy az üzi de le se sz.rják.

És gondolom nem ez az első alkalom a kérdezőnél, azt máris jött ide kiírni, h úristen miért nem válaszol :D

Biztos sokszor megesett már.

2021. máj. 8. 16:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Történt valami azóta? Válaszolt?
2021. máj. 20. 13:40
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja :D

Vagy mondjuk már megnézte ? :D

A válaszolás, kedves 19es, túl nagy előrelépés lenne számára :D

Már azt is értékelhetnénk, hogy megnézte és már kék lett az a bizonyos pipa, nem csak szürke :DD

Én azért a válaszra még adnék neki egy kis időt!

Az első randin sem jár még a csók... én azt mondom, ne siettessük annyira!

Adjunk neki kellő időt és teret, nehogy megfulladjon! XD

2021. máj. 20. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!