Hány barátod van? Több barát jobb mint a kevés?
Figyelt kérdés
Egy kis statisztikai felmérés.2021. ápr. 30. 21:19
A kérdező szavazást indított:
10 +
5 - 10
1 - 5
Nincs, de jó lenne
Nincs és nem is akarok
61 szavazat
1/4 anonim válasza:
Nekem 3 barátom van. Vannak olyan barátok, akik mindig ott vannak neked, bajban is, számíthatsz rájuk stb és vannak olyanok, akikkel csak össze-összefutsz, csak hogy együtt jól érezzétek egy kicsit magatokat (ha érted mire gondolok). Szerintem jó, ha van mindkettőből, az utóbbiból több is :D
2/4 anonim válasza:
10+ barát az maximum iskolában lehetséges, és szépen eltűnnek az életedből, amint vége. 1-5 az ideális, + esetleg haverok-cimbik mellé.
3/4 anonim válasza:
Már egy sincs, mindannyian szó nélkül szívódtak fel az évtizedek folyamán, még annyira sem méltattak, hogy legalább elküldjenek a k'rva anyámba. Elegem is lett az emberi kapcsolatokból.
4/4 anonim válasza:
Zéró de őszintén? Én nem bánom! A legtöbb ember álszent és kétszínű. Én meg nem fogom senki seggét és valagát nyalni azért, hogy legyenek "barátaim".
Aztán meg az önösérdekek lennének. Ha nekik van valami kínjuk akkor jó vagyok, de ha nekem lenne valami akkor hol vannak/lennének?
Leginkább sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!