Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok, lehet e egy...

Mit gondoltok, lehet e egy emberben, akivel összeköt az üzleti élet, különválasztani a barátságot, üzletet és a szexet is? Olyanra vagyok kíváncsi akinek a barátja egyben üzlettársa is, de vonzódtak is egymáshoz...ez kivitelezhető e?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 30. 15:05
 1/7 DeMoR ***** válasza:
100%
Nos szerintem elég elb@szott kapcsolat lenne az. A baráti és a szex kapcsolat egy sokkal hullámzó történet, ami a kimért és szigorúbb üzleti életbe nem fér bele. ^^
2021. ápr. 30. 15:11
 2/7 Tepfal ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mennyire esszenciális üzleti partnered. Mennyire "férne bele" az üzleted szempontjából, ha el kellene vele vágnod a kapcsolatot. Ha egy tizedrangú beszállítódról van szó, akkor nincs akkor kockázat, a legrosszabb, ami történhet, hogy nem lesztek többé sem üzlettársak, sem barátok, szexuális parnterek. Ha viszont mondjuk ő a legfontosabb ügyfele a cégednek és a kapcsolat megromlását nehezen élné túl a vállalkozásod, akkor én semmiképpen nem kockáztatnék. Meg ha te el is tudod választani az érzelmeket és az üzletet, nem biztos, hogy ez rá is igaz lesz.
2021. ápr. 30. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Ezeket a dolgokat addig lehet szétválasztani, amíg nincs probléma. Amíg jól megy az üzlet, harmonikus a kapcsolat, rendben van a barátság. Amint valami gond van az egyik területen, az tönkreteszi a többit is. Én azt javasolnám, hogy kerüld el az ilyen helyzeteket, vagy ha ez nem megoldható, akkor a pénz/üzlet legyen az első. Ez csúnyán hangzik, de van némi élettapasztalatom, és amikor tönkremegy a barátság/kapcsolat, akkor hirtelen mindenkinek a pénz lesz a fontos, és ha erre nem vagy felkészülve, akkor kisemmiznek.
2021. ápr. 30. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Amelyik baráti kapcsolatba belekeveredik a szex, ott vagy bekomolyodik vagy vége lesz rövid időn belül a kapcsolatnak. Plusz üzleti kapcsolat az már túl sok bizonytalansági faktor. Egy esetet tudok elképzelni ha a házastársak barátok, üzlettársak, szeretők egyben :-)
2021. ápr. 30. 15:22
 5/7 A kérdező kommentje:

3 as köszönöm.

Az üzleti kapcsolat annyiban értendő h. segítem a munkáját, de nem napi szinten vagyunk egymásra utalva.

Szex még csak kialakulóban.

2021. ápr. 30. 15:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Üzletet mindig külön kell választani a barátságtól, rokonoktól, szexpartnertől és mindentől amiben az érzelmek gátolhatnak egy rideg üzleti döntés meghozatalától.
2021. ápr. 30. 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyetlen párról tudok akiknél ez működött miután szétmentek akkor is és miéllió ellenpéldáról
2021. ápr. 30. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!