Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátnőmet már nem...

A legjobb barátnőmet már nem tudom elviselni. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hosszú lesz, szóval, ha nincs kedved olvasni, nyugodtan lapozz tovább.

Lassan 6 éve vagyunk barátnők, mindent megosztottunk eddig egymással. Nem veszekedtünk sohasem sokat, csak mostanában, igazából mióta összejöttem a párommal (fél éve) leginkább. Egyértelműen kedvelte a páromat, mielőtt randizni kezdtünk, de neki eszébe sem jutott, hogy a barátnőmnek tetszhetne vagy, hogy megpróbálhatnák, leginkább a kinézete miatt.

Sok mindenben különbözünk, ami miatt szintén voltak vitáink. Rendszeresen sportolok és egészségesen étkezem, mondhatom azt is, hogy tényleg jó formában vagyok, ellenben ő túlsúlyos. Volt egy időszak, amikor segítséget is kért tőlem, (mit egyen, hogy eddzen stb.) de mindig abbahagyta, mert egy hét alatt nem fogyott semmit. Persze miután közöltem vele, hogy 6 nap alatt nem lesz tip-top megsértődött. Mostanában nem is igazán került szóba a súlya csak, ha valaki megszólta miatta, ami egész gyakran van, mert a bmi-je 34.53, amiből látszik, hogy tényleg nem egy vékony leányzóról van szó. Mostanában egyfolytában “elfelejtett” vagy nem tudott válaszolni, de ha ez fordítva történt, rögtön megsértődött. Tegnap reggel történt egy olyan dolog, amit muszáj lett volna megbeszélnem valakivel, ezért felhívtam, de kinyomott. Miután írtam neki, hogy legyen szíves felvenni, mert baj van, közölte, hogy leszarja mert lusta és hagyjam aludni. Elmondtam neki, hogy akkor mindegy, majd felhívom a gyerekkori haveromat, megbeszélem vele. Itt jött a megsértődés, mert nem őt hívom fel:)

Szóval veszekedésbe kezdett, ami odáig fajult, hogy közöltem vele már azt is, hogy büdös (mert tényleg az) és, hogy igazán figyelhetne magára, mert nem véletlenül nem kell senkinek sem. Ez persze rosszul esett neki, viszont amiket ő mondott, azok nekem nem fájhatnak, mert kőből vagyok és mindennek róla kell szólnia, mint mindig. Tényleg nem is nagyon érdekli, ha velem van baj, nekem mindig meg kell hallgatnom őt és ott kell lennem ha kell hajnalban, de ő ezt értem sohasem tenné meg. Nagyon úgy érzem kihasználja, hogy a barátomnak tartom, így nem nagyon tudom mi legyen.

2021. ápr. 28. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ott kell hagyni ^_^
2021. ápr. 28. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy mit kellene tenni? Pontosan tudod.
2021. ápr. 28. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól látod, kihasznál, ez már nem barátság, amióta egyoldalú. Sajnos van ilyen, én elengedném és nyitnék mások felé inkább.
2021. ápr. 28. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ti már egy ideje nem vagytok barátok. Erre esetleg hívd fel a figyelmét, aztán hanyagold a vele való kapcsolattartást.
2021. ápr. 28. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem barátság, ne pazarold rá az időd. Engedd el, és keress igazi barátokat.
2021. ápr. 28. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"Miután írtam neki, hogy legyen szíves felvenni, mert baj van, közölte, hogy leszarja mert lusta és hagyjam aludni."

Idáig olvastam.

Én a helyedben sose tekintenék rá többként, mint gyarló, eltévelyedett embertársamra. Egy szégyenre, púpra s föld hátán.

2021. ápr. 29. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!