Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valakinek van néhány jó...

Valakinek van néhány jó ötlete? 16L

Figyelt kérdés
Megismertem pár embert és közülük eggyel nagyon jóba lettem. Mindennap hajnali haromig beszéltünk. De elkövettem egy nagyon hülye hibát... mert ment a baratnőjéhez és én felhívtam őt mert valamit mondani akartam neki és ő meg letiltott. Aztán nemrég osszefutottam az egyik haverjaval és ott volt ő is és azt mondta felold. De azt hiszem az egyik haverja lebeszelte rola mert utál engem. Majd minden alkalommal mikor meglát mint egy hülye gyerek orditozik utanam lakatos brendontol idezett szakakkal... viszont én nagyon kiszeretnék vele békülni és ma felhivtam mert a szamom nem tiltotta le és annyit mondtam neki h "miert kell folyamatosan orditoznod utanam" és ramnyomta a telefont. Nem tudom mit tehetnék hulye voltam.
2021. ápr. 22. 15:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10-es, nemcsak nem a barátja, de soha nem is volt. Arról nem is beszélve, hogy értelmes ember így nem viselkedik.
2021. ápr. 23. 13:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Én mindig is barátként néztem rá még ha gyerekes is. Hiányoznak vele a beszélgetések. Van egy pozitivabb/szerethetobb oldala is.
2021. ápr. 23. 23:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Nagyon értelmes ember lehet ha egy tahó, bűnöző, börtöntölteléktől vett szövegeket ordibál egy lány felé :D És még képes vagy utána futni... Istenem, normális ember nem felelne meg neked ?
2021. máj. 9. 20:51
 14/18 A kérdező kommentje:
Na hat amugy utana az volt h beszeltem vele elobe és feloldott es utana irkaltunk de aztan elobe egy seggarc volt xd nem szeretnem reszletezni. Utana meg mar nem vonzott a beszelgetes es mikor ott volt nala a nöje ram irt par napja h hogy vagyok es epp valamit csinal a noje a konyhaba en meg lekoptattam.. bocs h ilyen erthetetlen az irasom csak most sietekxd
2021. máj. 10. 20:28
 15/18 anonim ***** válasza:
én miért nem akadok össze ilyen ostoba libákkal??:D komolyan, ha még jó csaj is vagy és ilyen buta szívesen összefutok veled
2021. máj. 12. 19:14
 16/18 A kérdező kommentje:

15-ös

Nos, azt hiszem, buta nem vagyok, de szebben nem tudom megfogalmazni, hogy a srác màr nem válhat hasznomra. Ezért úgy döntöttem kikukazom az életemből. Az emberek félreismernek, alanyunkat csak manipuláltam. Mert szükségesnek éreztem a barátsàgàt. De így alakult. Az érzelmi szintem eléggé alacsony. Nem igazàn hiányzott soha, de a tervem egyik eleme volt. Màr a tervem sikeres, ezért nincs rá szükségem. Viszont, ha a kérdésem ilyen módon fogalmazom meg, én kaptam volna a köveket és nem az alany.

2021. máj. 18. 13:33
 17/18 anonim ***** válasza:
mi volt a nagy terved?? féltékennyé tenni valami másik ostoba kvát? XD
2021. máj. 18. 13:43
 18/18 A kérdező kommentje:
Azt mar megtettem, de eskuszom, h veletlen voltXD, legalabb 20-an akarjak a véremet, szoval nem, nem volt a tervem resze, sőt pont ez nem hianyzott a tervemből.
2021. máj. 19. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!