Akkor most vége van a barátságunknak?
Kedden összevesztem az osztálytársammal online. November óta csak online beszélünk. Azért vesztem vele össze, mert sokszor burkoltan gúnyosan odaszólt (írt) nekem, de elég komolyban. (anyázott, személyeskedett, meg olyanokat írt, hogy szétver de állítólag viccből)
Én ezt kedden szóvá tettem neki, mert zavart, ő nekem esett, hogy nem értem a viccet stb.
Kedd óta nem beszéltünk, én rá írtam stb... Jó barát, mert óránként beszélgettünk szinte mindenről.
"lehet, eléggé bizalmas dolgokról is beszéltünk / megosztottunk egymással+
Ez még mindig messze van a barátság fogalmától.
Hát nem hiszem hogy ez barátság volt, hogyha rosszul esett neked ha leanyázott, meg személyeskedett, stb.
Nekem vannak olyan barátaim akikkel olyan jóban vagyunk, hogy tényleg parasztul viselkedünk egymással, de az teljesen más.
Egyébként attól hogy bizalmas dolgokról beszéltek, nem azt jelenti hogy barátok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!