Hogy tudjam elfogadni, hogy vége a barátságunknak?
Nem tudom mikor kezdődött, hogy 'rosszabbodott' a lelki állapotod, de lehet nincs kedve éveken át a lehúzós gondolataidat hallgatni, amikor neki van élete, családja, akiket gondoznia kell. Szerintem most magaddal foglalkozz, magadat kösd le, játsz szakemberkhez ha kell, hogy megerősödj.
Velem történt olyan, hogy a gyerekkori barátok már nem lettek barátok, de úgy látom megváltoztunk, nem ugyan olyanok vagyunk már.
Kinőttétek egymást, ennyi. Szomorú, de nagyon gyakori. Óvoda óta mindketten rengeteget változtatok, te is, nem csak ő. Ő valószínűleg könnyebben túljutott ezen, mint te, de egyáltalán nem biztos. Lehet, hogy ő is sokat gondol rád, felteszi a kérdést, hogy miért hűlt ki a barátságotok - hiszen te magad is elismered, hogy még a közelmúltban is ott volt, amikor szükséged volt rá -, de ennek valószínűleg már lőttek. Talán megmaradtok távoli ismerősöknek, hogy tudjatok egymásról, de az ilyen oviban indult barátságok ritkán szólnak egy életre.
Sajnos tudom, miről beszélek, én is elveszítettem a nyáron egy 23 éves barátságot. Igazából már az is haldoklott évek óta, csak most lett egyértelmű. Nem hibáztatom őt, ugyanannyit változtam én is az évek alatt, mint ő. Szomorú, egyre többet gondolok rá, de elfogadtam, és igyekszem továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!