Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most vége a barátságunknak?

Most vége a barátságunknak?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon jó barátom

Napi szinten beszélgettünk kicsit több mint egy évig, volt néhány kis flörtölésünk de mindkettőnk részéről csak poénból mivel külföldön élek.

Már terveztünk találkozni is egy majdnem fél év múlva, ráadásul Ő volt az aki felhozta hogy mindenképpen szeretne találkozni és hogy milyen jó lesz majd stb.

Egy koncertre terveztünk menni, meg is vettem a jegyeket egyből nehogy elfogyjanak.

Rá egy héttel vagy hogy beszélgettünk és poénkodásból feljött a járás-téma.

Jött hogy mert tök jó lenne járni, nem talál másik ilyen lányt stb

Én meg (tényleg rendesen) megmondtam neki hogy ne haragudjon, de én nem mennék bele egy távkapcsolatba, főleg úgy hogy még nem is láttuk egymást meg ilyenek

Egyet értett, szóval most nem tudom van e köze annak hogy rá két nappal elkezdett egyre kevesebbet írni.

Rákérdeztem miért van ez, mindig azt mondta hogy sok a dolga.

Ezt ugye elfogadtam mert tényleg lehet így, viszont aztán már napokig nem írt.

Nem rég láttam egy közösségi oldalon hogy posztolt képeket hogy valahol jól érzi magát, mosolyog a képeken meg ilyenek.

Ezzel nem lenne probléma ha nem írta volna hogy sok a dolga és ezért nem tud írni.

Ráírtam kissé így már mérgesen hogy nem gondolom hogy ha van ideje posztolgatni akkor nincs ideje megírni hogy

"szia, hogy vagy? Én jól, majd beszélünk ha lesz időm" vagy ilyenek

Azt az üzenetemet már meg se nézte

Ez úgy két hete volt már, semmit nem hallottam felőle azóta

Ráírtam máshol hátha ott válaszol(de már kedvesebben azért, hogy kérlek mondja el az indokát stb) de arra sem válaszolt

Innen vége a teljes barátságunknak? Mit ajánlanátok? Megéri közelíteni felé vagy hagyjam inkább?

Ha ráírnék egy barátjára az szánalmas lenne?

2019. szept. 27. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Ennek annyi. Nem tud barátként tekinteni rád. Bár nem értem mire volt ez jó neki, én nem tettem volna kockára a barátságunk már a dolog említésével sem akkor se, ha tényleg lett volna ilyen érzés (ami kizárt, mert van párom, de ha nem lenne), úgyis elmúlik. De a legtöbb ember (a lányok is, nem csak a fiúk) nem az eszével gondolkodik, tisztelet a kivételnek.
2019. szept. 27. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ő úgy fogja fel az egész történetben, hogy te visszautasítottad, így már nincs szándéka veled többet diskurálni, barátságod neki csak addig a kérdésig tartott, már ha egyáltalán ő annak talált téged, mint barát. Aha nem annak, téged szépen egészen másnak gondolt, mint mondtad, ő szépen bele élte magát egy olyan kapcsolatba, ami egyáltalán nem lett volna kivitelezhető. Szóval lényegében szépen lassan lekoptatot, ennyit ha őszinteségről. Lépj túl rajta, úgy tűnik ő azt az egy év barátságot nem értékelte eléggé, neki több kellett. Fogad el, hogy nem mindenkivel tudsz tartós barátságokat kiépíteni, okulj és tanulj a hibáidból. Sok sikert a továbbiakban, mert megérdemled te is az őszinte barátságot! (:
2019. szept. 27. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem haza te mit szeretnél. Ha tényleg csak a barátodnak tekinted akkor miért zavár ha jól érzi magát nélküled is? Ha többet is érzel iránta akkor miért nem azt mondtad neki? Márpedig többet érzel mint barátság mert hiányzik neked. Tipikus női magatartás. Össze vissza beszéltek és azt várjatok hogy a pasi eligazodjon pedig magatok sem tudjátok mit éreztek...
2019. okt. 12. 07:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Haza=hogy

Autocorrect 😊

2019. okt. 12. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!