Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi véleményetek, ha baráti,ism...

Mi véleményetek, ha baráti,ismerős körben,nyaraláskor a hölgyek simán melltartó nélkül,félmeztelenül (monikiniben) napoznak,fürdenek,sőt közlkedenek a kempingben? (Nem Nudista)

Figyelt kérdés
Horvát tengerparton,láttam ,hogy nagyon sok társaságban a hölgyek egyszerűen bikinifelső nélkül napoztak,sőt egész nap a kempingen belül sem öltöztek fel,az egész tevékenységüket így folytaták,de közben a férje bartjának szolgálta fel a kávét egy szál ciciben.És nem nudista kemping volt.

2021. ápr. 7. 15:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Azért a 80as 90es években magyarországon is sok nő volt félmeztelen a strandokon.Szerintem az is közrejátszik a dolog visszaszorulásában,hogy na már mindenki zsebében ott a kamerás teló.

És sosem volt ez a dolog mentes férfiszemmel a szexualitástól,csak a nudistrandokon gondolják azt,hogy ez természetes(ott se mindenki)

2021. ápr. 28. 07:02
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
Külföldön is ott a kamerás teló, de valahogy mégsincsen ez a prűdség. Arab országokban egy ujjatlan vagy dekoltált felső is szexuális ingert vált ki, mert szökőévente látnak élőben olyat. Ez már ok-okozat viszonya. Meg persze mindenkinél egyéni dolog. Egészen addig persze, amíg kordában tudja tartani az gondolatait az illető. Vannak, akikben egy meztelen talp vált ki szexuális ingert (lábfétis), mégis tudnak magukon uralkodni.
2021. ápr. 28. 09:44
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

Engem cseppet sem zavarna az ilyesmi.

De valóban, itt nem ehhez vagyunk szokva, ezért nagyon hatást vàlt ki.

2021. ápr. 28. 17:42
 14/21 anonim ***** válasza:
96%

Ahogy írják, megszokás kérdése. Ők olyan társaság voltak, akiknél közmegegyezés volt arról, hogy nem zavarja őket, szívesen mutatkoznak így egymás előtt és látják így egymást.

Ha egy olyan társaságban dobja ki valaki a cicit, ahol ez nem szokás, akkor a többiek különböző okokból tényleg feszélyezve érezhetik magukat.

Ha viszont nem a te társaságodban történik a dolog, akkor nem értem miért zavar, senkinek sem ártanak vele. Ezen olyan felesleges kiakadni, mint mások ruháin vagy frizuráján.

Még a megszokásról szólva: az is ilyesmi eset, hogy bikiniben simán mutatkozhatunk idegenek, társaság meg a férjünk barátja előtt, de ha ugyanezt egy ugyanannyit takaró fehérneműben tesszük, az már mindjárt más.

Nem a fehérnemű meg a fedetlen mell a nagy szám, hanem a hozzá kapcsolódó kulturális berögződések. A mindennapokban tényleg jobb illeszkedni az elvárásokhoz, de egy nyaraláson szerintem megengedhető ennyi szabadság. Mondom ezt úgy, hogy én sem monokiniznék mások előtt, mert feszélyezne. De ha más csinálja, nem zavar.

2021. jún. 19. 12:15
 15/21 Estel.19 ***** válasza:
79%
Persze vonzóbb, ha a nőnek fedetlen a keble. De, aki olyan beállítottságú, annak elég az is, ha a nő simán fürdőruhában van. Az se sokat takar, ha épp olyan a fazon. :)
2021. júl. 23. 09:33
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
#8 manapság lehet, hogy ez ott sem így van, én Németországban élek és a környékemen egyáltalán nem szoktak meztelenkedni a strandon
2021. aug. 5. 20:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Kényelmetlenül érezném magam.

Egyik kiranduláson a szobatársnőim meg anyaszült mesztelenek is voltak a szobában, nem zavartatták magukat öltözésnél, "tök jó volt", hogy fekszek az ágyon és egy punci halad melellettem...

2021. aug. 7. 21:45
 18/21 anonim ***** válasza:
32%
Hát nekem biztos az lenne az első gondolatom, hogy micsoda egy ótvaros ku*rva. :D
2021. aug. 8. 13:34
 19/21 NTBS ***** válasza:
82%
Az ő dolguk. De az is lehet, hogy mindenki volt mindenkivel és ezért nem foglalkoznak vele.
2022. nov. 21. 07:01
 20/21 anonim ***** válasza:
70%

Régen Magyarországon sem volt ez tabu, csak aztán átvettük a hülye amerikanizmust.

Amerikában a 6 éves kislányoknak már takarni kell a nem létező mellüket, és onnan kezdve egy nő egyszerűen nem mutatkozhat melltartó nélkül, mert rendőrt hívnak rá.

NEM a meztelenségre! Arra, ha normál ruhája alá nem vesz melltartót. És ha nincs melle, akkor nullás melltakarót kell viselnie.

Ha így megy tovább, itt is így lesz kötelező.

Ja, és a szuper bátor melltartómentes napról már nem is beszélek. Ez is arról szól, hogy a többi napon fel ne merüljön benned...

2022. nov. 22. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!