Mi véleményetek, ha baráti,ismerős körben,nyaraláskor a hölgyek simán melltartó nélkül,félmeztelenül (monikiniben) napoznak,fürdenek,sőt közlkedenek a kempingben? (Nem Nudista)
Azért a 80as 90es években magyarországon is sok nő volt félmeztelen a strandokon.Szerintem az is közrejátszik a dolog visszaszorulásában,hogy na már mindenki zsebében ott a kamerás teló.
És sosem volt ez a dolog mentes férfiszemmel a szexualitástól,csak a nudistrandokon gondolják azt,hogy ez természetes(ott se mindenki)
Engem cseppet sem zavarna az ilyesmi.
De valóban, itt nem ehhez vagyunk szokva, ezért nagyon hatást vàlt ki.
Ahogy írják, megszokás kérdése. Ők olyan társaság voltak, akiknél közmegegyezés volt arról, hogy nem zavarja őket, szívesen mutatkoznak így egymás előtt és látják így egymást.
Ha egy olyan társaságban dobja ki valaki a cicit, ahol ez nem szokás, akkor a többiek különböző okokból tényleg feszélyezve érezhetik magukat.
Ha viszont nem a te társaságodban történik a dolog, akkor nem értem miért zavar, senkinek sem ártanak vele. Ezen olyan felesleges kiakadni, mint mások ruháin vagy frizuráján.
Még a megszokásról szólva: az is ilyesmi eset, hogy bikiniben simán mutatkozhatunk idegenek, társaság meg a férjünk barátja előtt, de ha ugyanezt egy ugyanannyit takaró fehérneműben tesszük, az már mindjárt más.
Nem a fehérnemű meg a fedetlen mell a nagy szám, hanem a hozzá kapcsolódó kulturális berögződések. A mindennapokban tényleg jobb illeszkedni az elvárásokhoz, de egy nyaraláson szerintem megengedhető ennyi szabadság. Mondom ezt úgy, hogy én sem monokiniznék mások előtt, mert feszélyezne. De ha más csinálja, nem zavar.
Kényelmetlenül érezném magam.
Egyik kiranduláson a szobatársnőim meg anyaszült mesztelenek is voltak a szobában, nem zavartatták magukat öltözésnél, "tök jó volt", hogy fekszek az ágyon és egy punci halad melellettem...
Régen Magyarországon sem volt ez tabu, csak aztán átvettük a hülye amerikanizmust.
Amerikában a 6 éves kislányoknak már takarni kell a nem létező mellüket, és onnan kezdve egy nő egyszerűen nem mutatkozhat melltartó nélkül, mert rendőrt hívnak rá.
NEM a meztelenségre! Arra, ha normál ruhája alá nem vesz melltartót. És ha nincs melle, akkor nullás melltakarót kell viselnie.
Ha így megy tovább, itt is így lesz kötelező.
Ja, és a szuper bátor melltartómentes napról már nem is beszélek. Ez is arról szól, hogy a többi napon fel ne merüljön benned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!