Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan értessem meg egy...

Hogyan értessem meg egy barátnőmmel, hogy ne feküdjön le minden jött-ment foglalt alakkal?

Figyelt kérdés

A drága barátnőm (18), folyton olyan csávókkal jön össze, akiknek jobb esetben “csak” barátnőjük van, de volt már házas apukára is példa. Most már egy éve van egy “nagy szerelem”, akinek szintén barátnője van, ráadásul már 5-6 éve együtt vannak, mégis húzza a barátnőm agyát, aki mindenféle kifogást elhisz neki, de tényleg, még a leggázabbakat is.

Az elmúlt két hétben nem kereste a srác, végig tiszta depressziós volt, a hétvégén eljutott arra a pontra, hogy ok, ak a részéről lezárta ezt az egészet, ennyi volt. Tegnap ráírt a srác, este át is ment hozzá, fél órát se volt ott, csak megdugta és ennyi👏🏻 Most megint jön a kábítós duma, hogy hétvégén csinálnak valami közös progit kettesben, amiből persze előre tudom, hogy nem lesz semmi, hisz a srácnak “mindig közbe jön valami”. Egyszerűen nem látja a fától az erdőt. A srác, ahol csak tudja, megalázza, de annyira odavan érte, hogy ezt is eltűri, és egyszerűen nem értem miért, hisz az elmondása alapján még az ágyban sem jó🤦‍♀️

Aztán ott van az, hogy ha nem ez a szerencsétlen fa szkalap, akkor valaki más. Ebben a depressziós két hetében is összeakadt egy sráccal, nem ez volt az első és persze neki is barátnője van, ő is csak megdugja aztán csá👋

Lelkileg látom rajta hogy ezek a dolgok megviselik és folyamat önpusztító üzemmódban van, de egyszerűen nem tudom, hogy hogyan értessem meg vele, hogy az hagyján, hogy nem etikus, de kicseszettül rossz hatással van saját magára. Az összes ilyen fuckboynak búcsút kéne mondania és saját magával törődnie, hisz amíg saját magát nem becsüli, addig más se fogja... ha elmondom neki a véleményemet, akkor mindig azzal jön, hogy én ehhez nem értek és én nem érthetem őt meg, mert én fiatalabb vagyok és neki sokkal több tapasztalata van, és ez az egészben a legidegesítőbb a számomra. Az egyik az, hogy mindössze fél évvel idősebb nálam, a másik meg, hogy csak azért mert nem fekszek le mindenkivel, aki szépen kéri de különben le se sz@r, csakhogy aztán ostorozzam magam és legyek depressziós, nem hiszem, hogy ebből a szempontból releváns vagy mérv adó tapasztalatnak számítana.

2021. ápr. 6. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Hagyd, az ilyen nők pontosan ezt érdemlik.
2021. ápr. 6. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Én az ilyen barátnőmet dobtam! Folyamat ment a fiúk után, csalta a saját barátját, hazudott nekem, hazudott a szüleinek és még saját magának is hazudott. Próbáltam jó útra terelni, de nem lehetett!

Megpróbálhatsz beszélni még komolyabban a fejével hogy elveszt ezzel a viselkedéssel téged is.

Vagy megpróbálhatsz írni a srácnak hogy hagyja a barátnőd vagy különben beszámolsz a srác barátnőjének hogy megcsalja..

De tud hogy van olyan ember akin nem lehet segíteni bárhogy is szeretnél!

2021. ápr. 6. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
16%
Hát a kerdesre valaszt adni nem tudok, viszont magamra ismertem🥲🤣
2021. ápr. 6. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen makacs, akkor nem fogja megérteni. Esetleg nagyon finoman adagolhatod neki a pszichológushoz járás gondolatát, mert láthatóan szüksége van rá.
2021. ápr. 6. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne baratkozz vele, de hagyd elni. A velemenyed elmondod, es ennyi. Az o elete, a hibaibol vagy tanul, vagy nem. Ez az o utja.
2021. ápr. 7. 03:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!