Hogyan viszonyuljak hozzá?
Sziasztok!
Bizonyos családi okok miatt felkellett jönnöm Debrecenből Budapestre a keresztanyukámhoz és a férjéhez és neki a fiához 1 hónapra. Kb. május elején megyek haza. A fiú 13 éves én 16 vagyok. Pár napja érkeztem de azóta kicsit fura érzésem van...A fiú teljesen egészséges, viszont vannak érdekes dolgai... Egyik nap elmentünk sétálni mert amúgy alapból jófej, meg minden, bírom. Én nem cigizek, ő igen. Rágyújtott előttem és mondta hogy szívjam de én elutasítottam mert a szagától is rosszul vagyok. És mivel imád lőni ezért kitalálta hogy menjünk el a közeli "törzs helyünkre" (mi így hívjuk) és keressünk madarakat amire célzunk. Mondtam hogy oké, de ne lődd le őket csak ijessz rájuk. Így ís volt, elmentünk, de ő lelőtt egy madarat, (nyilván nem rendes puskával) ami szerencsére nem halt meg, de ő mosolygott. Én meg mondtam hogy ilyet mégegyszer ne csináljon. De nem is tudom, mintha élvezné ha másokat bánthat. De velem viszont kedves. Egy szobában alszunk, mert nincs annyi hely, pedig nagy a lakás csak azt a szobát amit nem használunk nincs fűtve így ott hideg lenne ott aludni. Nagyon bizarr dolgokat mesélt nekem este, hogy hogyan ölné meg azt, akit utál, meg ilyenek... A szülei nagyon rendes emberek, nem tudom kitől tanulta ezt. Keresztanyukámtól se látta, az is 100%. Majd egyszer hajnalban felkeltett hogy menjünk ki a városba. Mondtam hogy megőrült és ilyenkor ki se szabad menni. Erre elkezdett csikizni, hajnali 3kor és felkeltek keresztanyumék is mert kiabáltam vele. Nagy nehezen mikor lenyugodott mindenki akkor visszaaludtunk. Egyik nap jött velünk egy barátja is aki szintén 13 és vele is jól kijöttem, erre nekem állt hogy biztos bejön nekem a barátja (pedig nem jön be a barátja csak szimplán aranyos) és mit szólnék ha történne vele valami...Ekkor megijedtem...Ti ezek után hogyan viszonyulnátok hozzá?
Tudom, kicsit extra story, én sem biztos hogy elhinném, ha nem velem történne, de nem vagyok troll. :)
Szia! Szerintem nem extra story, hisz csak leírtál egy fiút, akivel jól elvagy de igazából pszihopata.
Nem lehet hogy azért csinálja mert tetszel neki?
A kérdésedre válaszolva pedig szerintem ugyanúgy ahogy eddig, csak mondd meg neki,hogy ezeket a pszihos dolgait hanyagolja.
te vagy a buta, ha ezekután foglalkozol vele
szerintem szerelmes beléd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!