Egy fiú barátomnak folyton veszekednek a szülei, hogy tudnám felvidítani? Vagy segíteni neki?
A közeledés függ attól, hogy lány vagy-e, mert ha nem nyilván máshogyan próbálj segíteni.
Egyébként az sokat segíthet, ha megpróbálsz vele találkozni, és legalább egyszer/kétszer megöleled. Valószínü (Loloztam, és kiesett a hosszú "ü" betüm :(( ), hogy először szarul fogja érezni magát amiatt, hogy segíteni próbálsz, de ne vedd magadra, ilyenek vagyunk (én legalábbis). Plusz függ attól, milyen korosztály. Ha 16 alatt vagy ne írj semmit mert az EU-s törvények miatt bannolják az accodat ha 16 alatti vagy, elég a srác kora.
Az egyes jól írja! Próbálj meg vele találkozni, és egyszer - kétszer öleld meg!
Biztos a tizedese egyből haptákba vágja magát, és bekönnyezik!😂
-1- (1-es válaszoló vagyok) Hmm... érdekes segítségeket tudtok adni szegénynek. Adnám, ha kiderülne, hogy fiú a kérdező :P
De amúgy szerintem nem illene ezzel most poénkodni. Aki szar helyzetben van az megérti
Bár tulajdonképpen elég az is, ha csak élőben megpróbálsz vele beszélni, ha bevállalnád azt, hogy közelebb kerüljetek, akkor hívd át magadhoz, bár nem azzal kellene indítani egy kapcsolatot, inkább kérd meg, hogy segítsen a tanulásban (ne online), és nem lesz annyira félre/-vagy éppen nem félreérthető. Sok sikert, értesíts a végeredményről, kíváncsi vagyok valamennyit segítettem-e :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!