Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én vagyok túl kíváncsi vagy...

Én vagyok túl kíváncsi vagy más is ilyen? (Baráti chat-ek)

Figyelt kérdés
Üzenetváltások a barátokkal. Amit ha meglátok és van időm (home office miatt mondhati van) rögtön megnyitok, mert én várom ezeket az üzeneteket, mik történnek, mi a véleménye a barátaimnak stb stb. Viszont van olyan barátom aki állandóan kikapcsolja az értesítést is, és csak akkor nyitja meg ha épp rájön. Én erre nem lennék képes. Ti hogy vagytok ezzel?
2021. márc. 26. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Régebben én is mindig vártam, hogy egyből visszairjanak, teljesen izgatott lettem, amikor láttam, hogy írtak.

De mióta tudom, hogy nem igazán érdeklik őket a válaszadás, sőt van, hogy 1-2 napba telik, hogy valaszoljanak, azóta én se nézem az üzeneteket, csak ha ép eszembe jut.

2021. márc. 26. 10:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Személy függő, akire nem vagyok kíváncsi azt én kikapcsolom.
2021. márc. 26. 10:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van, amikor nagyon irritáló a folyamatos rezgés, csipogás. Olyankor én is le szoktam némítani/ki szoktam kapcsolni az értesítéseket. Főleg meetingen tök ciki, mikor folyamatosan rezeg a telefonom, mert ők épp akkor beszélgetnek, mikor én nem tudok. De alapvetően szívesen olvasom őket, mikor épp nem muszáj másra figyelni vagy épp nem kell produktívnak lenni. Én inkább azokat nem értem, akik elolvassák, amit írunk, de szarnak ránk. Semmi reakció, semmi lelkesedés, néha előkerülnek, de akkor is csak ha sürgős nekik valami...
2021. márc. 26. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

3! Nem állandó írásokról van szó!

Arról beszélek amikor a barátod napi egyszer vagy 2 naponta nézi meg az üzenetedet, miközben ott a telefon a kezében egész nap.

2021. márc. 26. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én pont az ellenkezője vagyok. Elolvasom az üzeneteket általában egy percen belül, de csak 1-2 nap múlva írok vissza. Olyan dolog, hogy 'Mi a helyzet?' számomra egyáltalán nem fontos és sürgős. Ha másról van szó, akkor persze 5 másodpercen belül visszaírok.
2021. márc. 26. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem ki vannak kapcsolva az értesítések, baromi irritáló, hogy manapság már kb. kötelező folyamatosan elérhetőnek lenni, elvárás lett. Nekem ez nem fér bele. Szeretem a barátaim, a kezemet a tűzbe tenném értük, de nem fogok minden üzenetre pattanni, főleg akkor nem, ha nem érek rá. Napi 2-3 alkalommal pár perc alatt átgörgetem, de ennyi, egyébként inkább arra figyelek, amit éppen csinálok. Ha meg társaságban vagyok, akkor elő sem veszem a telefont, azokra figyelek akikkel egy légtérben vagyok.
2021. márc. 26. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!