15-20 éves lányok. Milyen érzés, ha van legjobb barátnőtök?
Olyan régen nem volt már legjobb barátom, hogy már nem emlékszem.
Mindenkinek én vagyok az “aranyos lány, akit kedvelek, de valaki más a legjobb barátnőm”.
Mégis milyen érzés? Mármint miket csináltok együtt? Miről beszéltek? Mikor találkoztok? Stb
csajos dolgok: fiuk, ruhak, sminkek, talikon mit csinalunk, sztorik stb..
egyebkent sajnos nagyon sok olyan lany van aki irigy tipus vagy kihasznalo tipus...a lenyeg hogy legyenek hatarjaid!
Nekem pár évig volt szerencsém ezt megtapasztalni (kb 2-3 lehetett), utána irigykedni és áskálódni kezdett ellenem és megromlott a barátságunk, majd meg is szakadt.
Amíg tartott nagyon jó érzés volt, olyan igazi barátságnak tűnt, mint amilyenekkel filmekben, sorozatokban és könyvekben találkoztam. Volt egy rakat belsőspoénunk; szavak nélkül megértettük egymást; a másik egy nézéséből/tekintetéből rögtön tudtuk mire gondol. Volt, hogy szó szerint tudtuk, mit akar mondani a másik. Amit persze később meg is tárgyaltunk, amikor mások nem voltak ott. Egy húron pendültünk, mindenről tudtunk beszélni, sokszor voltak fiúk, sportjaink, ruhák, közös programok a téma.
Többször voltunk közösen vásárolgatni, sokat sétáltunk suli után, ott alvások, mozizás, fagyizás és ilyenek.
Sajnos későn vettem észre, hogy hogyan is viselkedik a hátam mögött, és miket művel, így nekem elég nagy koppanás lett a végére.. de tanultam belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!