Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az ilyen barátságnak számít,...

Az ilyen barátságnak számít, ha nem, akkor minek hívják?

Figyelt kérdés
Mindig is ilyen sulis barátaim voltak. Ez azt jelenti, hogy az iskolában jól elbeszélgettünk, tanulásban, ha kellett valami segítség, akkor azt együtt megoldottuk, de az iskolán kívül viszont nem nagyon beszéltünk. Pl nyáriszünetben nem beszéltünk semmit, de amikor újra iskola lett, akkor meg megint nagyon jól elvoltunk. Mindig is ilyen barátaim voltak, és ahogy másik iskolába kerültem, egyből elkoptak. És jöttek helyükre ugyan ilyen barátok az új helyről. Ezt barátságnak neveznétek? Én annak hívom, mert soha nem volt ennél szorosabb, csak kíváncsi vagyok, hogy más hogyan látja. Vagy ti minek hívnátok? Mennyire gyakoriak az ennél szorosabb barátságok?

2021. márc. 3. 11:32
A kérdező szavazást indított:
Barátság
Nem igazán barátság (kommentben írj rá légyszi egy jobb kifejezést)
16 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Haver
2021. márc. 3. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek haverok, nem barátok.
2021. márc. 3. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, még lemaradt: nagyon gyakoriak az ennél szorosabb barátságok. Én most nagyjából 4-5 embert tartok barátomnak, akik jelenleg nem egy intézménybe járnak velem. Ketten osztálytársaim voltak, a többit nem innen ismerem.
2021. márc. 3. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy leírtad: iskolatársak.
2021. márc. 3. 11:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem elég szoros hogy a barátság általános definícióját rásüsd. Ennél csak szorosabb kapcsolataid kegyenek. :))))
2021. márc. 3. 14:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2021. márc. 3. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!