Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mi számít barátság...

Szerintetek mi számít barátságnak?

Figyelt kérdés
Valamiről beszélgettünk a testvéremmel és elhangzott, hogy nincsenek barátaim. A testvérem erre mondta, hogy már hogyan ne lennének mert a múltkor is x-szel beszélgettem meg az y-nal sétáltam hazafelé. Én mondtam neki, hogy szerintem ez nem számít barátságnak mert nem szoktunk iskolán kívül találkozni, néha együtt sétálunk haza mert egy irányba lakunk vagy az iskolában összefutunk, de főként csak iskolai dolgokról szoktunk beszélgetni (dolgozatok, tanulás, tanárok stb.). Szerintem ez nem számít barátságnak, szerinte pedig igen. Ti mikortól tekintetek valakire barátként?
2015. nov. 29. 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Én sem tekintem barátságnak azt amit tesód mond. Barátság az, amikor kölcsönösen segítetek egymásnak, és a közös programjaitok nem az iskola kapun belül merülnek ki.
2015. nov. 29. 20:16
 2/2 Glacierous ***** válasza:
100%
Szerintem az a barát,akiben megbízhatsz és számíthatsz rá.
2015. nov. 29. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!