Miért baj az,ha csak lány barátaim vannak?
Miért gondolják ilyenkor,hogy az ember meleg? Nem értem,miért baj az,ha csak lány társaságom van? Miért ítélik el ezt mások?Miért kell úgygondolni,hogy a nők arra jók, hogy csak a, szexuális dolgokra jók?
Nyilván,van egy pár fiu barátom,de többször a lány barátaimra számíthatok mindenben,és ezt sokan,nem értem miért nézik furán,családomban is pár rokonom mindig azzal nyaggatnak,hogy csak "a közösülésre" jók...Miért baj az,ha némelyikkel csak barázkozni akarok? 23/F
Egyáltalán nem baj, hogy többségében lányok a barátaid.
Ne foglalkozz azokkal, akik emiatt piszkálnak.
Én soha nem értettem, hogy miért jó egyeseknek a mások életével foglalkozni.
Az pedig egy nagyon primitív és undorító vélemény, hogy a lányok csak "a közösülésre" jók, semmi másra.
Mind a két nem ugyanannyira fontos.
17/L
1. Fiú-lány barátság létezik.
2. Hogy kikre számíthatsz jobban, az az adott személyektől függ, nem pedig a nemüktől.
3. "azzal nyaggatnak,hogy csak "a közösülésre" jók" Ez a gondolkodás gusztustalan, és az ő primitívségüket mutatja be.
F
Fiú lány barátság nem létezik. Az egyik mindig többre vágyik mégha nem beszél róla akkor is!
Azért mert fiú vagy! Egy idő után ezek a fiúk eléggé feminimmé válnak.
Ez tapasztalat tetszik vagy nem ez az élet ! Legyen lány baratod ok, de törekedj rá hogy a fiúkkal is jóban legy!
Nem lepontozás miatt írom, érdekes a téma.
Nekem is sok lány haverom volt. Részben kell, mert a srácok max le..ziznak ha kicsit lelkiznék, a lányokkal meg jó megbeszélni. Ez a "puhaság" tök jó tud lenni. De még fiatal vagy. Idővel a barátok ki fognak esni a körből. Az összes lány haverom, amint talált kapcsolatot, egyből sztornózott. Sokukkal már 3-4 éve egy szót nem váltottam. Ők nem keresnek, találkozni meg nem lehet, mert mondják a kifogást a pasira.
Le lett pontozva a srác, de nincs barátság. Sőt. Amint mondjuk családja lesz a nőnek (tapasztalat), te már nem fogsz beleférni, mert millió más dolga lesz. Amíg van, élvezd, de ahogy idősödsz rájössz, hogy csak úgy jönnek-mennek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!