Bántad már meg, hogy egy barátod/ismerősöd lebeszélted egy lehetőségről, csak mert te féltél volna belevágni?
Figyelt kérdés
Pl vállalkozni akar a barátod, remek ötlete van, valóban hiánytermék/szolgáltatás amit létrehozna, elmeséli neked, te meg elbizonytalanitod ahol tudod, emiatt lemond róla és éveken át gyötri a dolog, de mostmár félelemben él miattad, pedig ha csak meghallgattad volna és sok sikert kivánsz, ma sikeres vállalkozó lenne.
Történt veled ehhez hasonló? Esetleg voltál a másik fél, akit le tudtak beszélni a vágyairól és azóta is bánod?
2021. febr. 23. 14:48
1/5 anonim válasza:
Igen, történt ilyen. Nem azért bizonytalanítottam el, mert szar volt az ötlete, hanem mert én akartam kivitelezni az ötletét. Ezt meg is tettem.
2/5 anonim válasza:
Én SOHA SENKIT nem beszéltem/beszélek le semmiröl, ha kérdezi, elmondom a véleményemet, de azt is, hogy ha ö máshogy gondolja, akkor csinálja úgy,ahoyg neki megfelelö.
3/5 Csicuki válasza:
Nem lebeszélni próbálom hanem elmondom a véleményem meghallgatom ő mit gondol a dologr és elmondom a mi az ami ellene és mi az ami mellette szól
4/5 anonim válasza:
Soha nem bantam meg hogy oszinten megmondtam, en mit gondolok. Senkivel nem voltam olyan viszonyban, hogy manipulaljam.
5/5 anonim válasza:
Én olyankor szoktam lebeszélni az illetőt, amikor tényleg kb. semmi esély sincs a sikerre (nulla hanggal énekesnő akar lenni, hírhedt MLM-be akar becsatlakozni, "2.-os gyerek jobbat csinál" jellegű "saját készítésű" cuccokkal kereskedni stb.)... nem szoktam csak a hecc kedvéért, irigységből vagy butaságból visszatartani senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!