Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kipróbálnátok a barát bérlés...

Kipróbálnátok a barát bérlés lehetőségét?

Figyelt kérdés

Kint élek külföldön, munkám miatt nincs időm és lehetőségem barátokat, haverokat szerezni. Elszeparált doboz melóm van, még a dohányzóban sem találkozom senkivel.

Lassan egy éve cseszem itt a rezet, az otthoni barátaimmal kezd megszakadni a kapcsolat, itt pedig akiket eddig megsimertem azok vagy rövidesen tovább álltak másik városba új meló miatt vagy élik a nagycsaládosok életét. Néha meghivtak magukhoz egy rövid csevelyre de ezekből általában az lett, hogy a gyerekekkel játszottam a szülők meg örültek, hogy valaki leköti őket pár percre.

Próbáltam meetup partikra elmenni de csak nyugdijas vagy fura okkultista csoportokat találtam.

Van egy oldal ahol lehet barátokat bérelni egy-egy órára. A legnagyobb vágyam, hogy elmehessek már végre valakivel sörözni egy órára, ezért erősen gondolkozom rajta, hogy belemegyek egy ilyenbe. Szerintetek fura? Ti kipróbálnátok egy ilyet, ha már végképp nincs társaságotok?

2020. júl. 5. 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer próbáld ki :D Én szeretem a furcsa dolgokat, legalább egyszer megnézném milyen.
2020. júl. 5. 23:16
 2/10 anonim ***** válasza:
23%

Nem tudom, nekem fura.

Önkénteskedni nem mész el? Ott is lehet ismerkedni és nem sok idő kinézni egy helyet.

Bérelj egy gyereket:P az leköti a többit, te még tudsz addig a kollégákkal barátkozni.

2020. júl. 5. 23:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam még ilyenről, de nem tartom annyira elvetemült dolognak. Rengetegen vannak akár itt gyk-n is, akik magányosak, nehezen barátkoznak, de már kezdenek becsavarodni az évek óta tartó egyedülléttől. Annál minden jobb, mint megvárni, hogy a végén a pszichiáter gyógyszerezzen... Bár nyilván először az merül fel az emberben, hogyha erre az iparágra van kuncsaft 8-tól 10-ig meg 10-től 12-ig, akkor mért nem hagyják ki a megfizetendő embert, és mennek el egymással... Persze a profi biztos jobban haverkodik, mint két nehezebb eset egymással.
2020. júl. 5. 23:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Biztos jobb, mint gyerekekre vigyázni, vagy sátánista szeánszokon ülni :D régen az emberek felvettek egy társalkodónőt, most ez van.
2020. júl. 5. 23:39
 5/10 A kérdező kommentje:

Ez a rentafriend weboldal. Leesett az állam, amikor megláttam és rögtön az jutott eszembe, hogy miért nem barátkoznak az emberek egymással, ahelyett hogy profitot szerezzenek szabadidejükben is.

Vannak önkéntes lehetőségek is de üti a munkaidőm.

2020. júl. 5. 23:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Szeretem a gyerekeket nem ezzel van a gond :D párszor el is mentem ráérősebb kismamák könyvtári találkozójára, ahol gyerek programok miatt csődültek össze. Nekem nincs gyerekem, igy úgy gondolták, hogy örömmel foglalom le az ő gyerekeiket amig egymással végre el tudnak beszélgetni. A végén azt vettem észre, hogy ülök egy szőnyegen, rajtam csimpazkodik 8 totyogós, az anyukák meg kapva az alkalmon megbeszélik a jövőheti receptet és a férjes problémáikat :D
2020. júl. 5. 23:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Fura lett volna benyögni, hogy naaaa, valaki egy korsó sörre esetleg?
2020. júl. 5. 23:47
 8/10 anonim ***** válasza:
2020. júl. 6. 00:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Csak nem adták megint a tv-ben a The Wedding Ringer-t?

Egyébként szerintem nem tudnék annyit keresni, hogy ne sajnáljam ilyenre a pénzt, szóval nem hiszem, hogy kipróbálnám. Ha belegondolsz a rendszeres kapcsolattartás nagyon sokba kerülne.

2020. júl. 6. 07:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős szitu, kétszer is országot váltottam teljesen egyedül. Én nem próbálnám ki a rentafriend oldalt, elég furának tartom az ötletet, akkor már szívesebben megyek el egy sörre egyedül és beszélgetek ott helyben emberekkel. Előfordult párszor, már bezárt a régi kedvenc pubom, de 2 ex-pultos még mindig nagyon jó haver és az egész baráti társaságukkal szoktam lógni néha. Vagy ahol élsz nincs esetleg Couchsurfing találkozó? Én azokra jártam, amikor először jöttem ki és lett onnan is pár haver, arra jó volt, hogy legyen néha társaság amíg innen-onnan nem épülgettek ki a helyi haveri, baráti kapcsolataim. És ott többségében fiatalok voltak :)
2020. júl. 6. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!