Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más is tapasztalta, hogy az...

Más is tapasztalta, hogy az angolokat nagyon foglalkoztatja a dominancia?

Figyelt kérdés

Tehát szinte mindig arra törekednek a kommunikációban, hogy domináns pozíciót töltsenek be, az ő akaratuk szerint történjenek a dolgok. Kompromisszumra nem nagyon hajlandók. Mindenikük szent meggyőződése, hogy az ő nézőpontjuk a helyes.

Ez általános ott vagy csak én fordultam meg rossz helyeken?

2021. febr. 17. 10:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
9: ezt már csak te képzeled hozzá... a saját válladon felül keresd a problémát...
2021. febr. 17. 13:25
 12/26 A kérdező kommentje:

11

Igen, valószínű az angolok tartózkodását csak én találtam ki.

[link]

2021. febr. 17. 13:31
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Ostobaság.... Mindenre és az ellenkezőjére is fogsz találni hivatkozást....

A prekoncepcióidra keresel igazolást.

LOL

2021. febr. 17. 13:32
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

12: tehát szerinted az emotionally reserved = magyarul dominanciára törekvés?

:-D :-D

2021. febr. 17. 13:33
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Az angolok legtöbbje nem fogja kitárni neked a lelkét - teljesen jogosan. A barátom és a barátaim nagyon érzelmesek, de neked ezt sose fogják kimutatni, mert semmit nem jelentesz nekik és semmi közöd az ő lelkükhöz.

EV

2021. febr. 17. 13:36
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Neked valami ordito kisebbsegi komplexusod van.
2021. febr. 17. 13:49
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Baratom, te olyan gyonyoru orszagimazst adtal arrol, milyen egy frusztralt tusko magyar.
2021. febr. 17. 13:51
 18/26 A kérdező kommentje:

15

Mert gondolom azt feltételezted, hogy a barátaid figyelméért ácsingózom. Ezt honnan is vetted?

2021. febr. 17. 14:18
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem érted. Mivel gondolom nincsenek angol barátai vagy szeretteid, így nyilván egyikükhöz se kerülsz olyan közel, hogy érdemesnek tartson arra, hogy beengedjen a gondolataiba és érzelmeibe.

EV

2021. febr. 17. 14:27
 20/26 A kérdező kommentje:

19

Na és pont ebből tűnik ki a felsőbbrendűségi komplexusuk.

Hogy indulásból alacsonyabb rendűnek gondolnak, kevésbé érdemesnek, anélkül, hogy ismernének.

Akaratod ellenére is igazolod amit írtam.

Én senkiről nem állítom azt, hogy érdemes valamire vagy sem. Max miután megismertem. De az sem túl gyakori, mert legtöbbször csak annyit gondolok, hogy nem passzolunk.

Az angol tehát, ha nem passzol valakivel akkor azt gondolja, hogy az illető alacsonyabb rendű, kevésbé érdemes?

Hát akkor ennek következtében milyen pozitív véleményt alkossak róluk?

2021. febr. 17. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!