Miért zavarja, hogy összejöttem a barátjával?
Egyik fiú ismerősöm elhívott túrázni a hétvégén. Jöttek mások is, köztük az egyik haverja. Hát olyan jól sikerült a túra, hogy hazafelé nála aludtam és lefeküdtünk. Azóta az én ismerősöm, aki elhívott, vissza se ír nekem. Írtam neki jó volt a hétvége, máskor is megyünk? Látta, de semmi. Kérdezem, valami baj van? Nincs. Akkor miért nem válaszolsz? Beszélgessek a Petivel, ez volt rá a válasz. Innen tudtam hogy ez a baja, hogy lefeküdtünk. Miért zavarja? Valami rosszat csináltam?
L/24
Nem vagyok tini kategória (30 vagyok), de ha elhív egy lány ismerősöm engem túrázni és megdugnám ezen a napon a magával hozott barátnőjét, az azért elég gáz lenne...
Nyilván nem azért hívott el túrázni hogy dugj mással a nagy túra közepette, mert ez apró jel arra, hogy lesz.rom a túrát meg téged is, ott egy f.sz, az izgalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!