Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok az olyan ,,barát...

Mit gondoltok az olyan ,,barátokról", akik messengeren nem válaszolnak az üzenetekre amit írtatok nekik, de aktívak, posztolnak, storyt tesznek fel?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos egyre több ilyen van és engem zavar... Ráírtam egyik barátnőmre és látta de nem ír. Közbe meg posztolgat. Nem vagyunk gyerekek. 25+ korosztály
2021. febr. 9. 21:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Nekem is ez van. Évente egyszer egymásra kérdezünk, pár mondat az egész csak, nem arra kell gondolni, hogy fél órát elveszek a szabadidejebol. Ráadásul tudom hogy beteg, amiről mindig beszélt nekem korábban.

Megkerdezem hogy van, mit csinál mostanában.. Megirja hogy home office-ban van és ennyi, a többi két három kérdésre nem válaszol... Soha többé.. 😂😂

Na ezek nálam tényleg kuka.

2021. febr. 9. 21:55
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Ez a folyamatosn Online világ átka.

Az emberek elvárják, hogy mindig, minden percben elérhető legyen számukra a másik. Alapból kialakult, hogy mindig mindent azonnal akarunk. Ilyen a másik társasága is.

Viszont fordítva a másik embernek is joga van a maga életét élni és joga van eldönteni, ráér-e válaszolni vagy sem.

2021. febr. 9. 23:01
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
De ezek hetek óta nem válaszolnak. Nem óráról beszélünk. Az ilyen menjen a francba.
2021. febr. 9. 23:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy le lehet pontozni, de nekem is van, amikor nincs kedvem, időm válaszolni.

Nyilván válaszolok, ha éppen olyan passzban vagyok, vagy amikor már ráérek.

De az a halálom, mikor valaki elkezd sürgetni mert ő éppen ráér, és azonnal választ vár hétfő délután arra, hogy össze futunk-e szombaton. Ilyenkor van, hogy megnézem de nincs időm vissza írni.

Meg van, hogy éppen csinálok valamit, és egyszerűen tényleg nem érek rá. Vagy csak simán nincs kedvem éppen beszélni, mert ilyen mindenkivel megesik.

Ráadásul, bármit teszel nem lesz jó.

Nem írsz vissza? Miért nem?

Vissza írsz, hogy nem érsz rá? De hát posztolsz, ráérsz.

Vissza írsz, hogy nincs kedved beszélni? Sértődés.

Vissza írsz, hogy most rossz passzban vagy? Faggatózás, mi a baj, miben segíthetnek, mesélj...Aztán lehet hogy csak szétcsaptad a gyomrod valamivel és nincs kedved közölni, fogy most fostál 3x egymás után.

Az nyilván megint más, ha valaki szarik ránk és nem is akar válaszolni, de ezt meg fel kell ismerni és tovább kell lépni.

2021. febr. 9. 23:09
 15/15 anonim ***** válasza:
67%
Én hamar veszem a lapot és nem nyomulok olyan emberre, akinek utolsó vagyok a sorban. Vannak olyan barátaim, akik szeretnek velem beszélgetni, velük foglalkozok inkább, az ilyen huszadrangú haverokat meghagyom huszadrangú havernak és nem támasztok feléjük semmilyen elvárásokat.
2021. febr. 10. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!