Miért nem lehet barátkozni ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Naponta kerülnek ki barátkozásra hívó kérdések.
De a legtöbb ember troll. Aki meg nem az eltűnik két üzenet után vagy egy szavas válaszokat ír .Mintha már magammal beszélgetnék.
Akkor meg miért akarnak az emberek barátkozni írogatni ha ez lesz a vége?
2021. febr. 9. 20:45
11/13 PetheD válasza:
Van negatív tapasztalatom ezzel kapcsolatban, de van pozitív is. Egy barátkozós kérdésre írtam a kérdezőnek, és értelmesen el tudtunk beszélgetni. Most már facebookon beszélgetünk.
Szerintem ha van közös érdeklődés, hasonló gondolkodás, értelmes téma, akkor jó barátságot, ismeretséget lehet kötni.
12/13 anonim válasza:
Hát vagy unalomból vagy lehet többen is írnak nekik és azokkal is beszélgetnek. Vagy nincsennek fent gyakran az oldalon és ezért nem válaszolnak
13/13 anonim válasza:
Nekem lehet írni. Előnyben a céltudatos,pozitív emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!