Unatkoznak, és azt várják, hogy te majd szórakoztatod őket.
(Szerintem)
2021. febr. 9. 20:46
2/13 anonim válasza:
Nem, csak unalmas vagy valószínűleg. Van sok más ember, akivel írhat az illető.
2021. febr. 9. 20:47
3/13 anonim válasza:
Ugyanez van nálam is, akár a téma közepén is eltűnnek. Nem is beszélgetek inkább senkivel.
Régebben nem tapasztaltam ilyet, vagy csak jó embereket fogtam ki..
Szerintem az első jól mondja.
2021. febr. 9. 20:49
4/13 anonim válasza:
Én egy-két emberrel leveleztem innen. Eleve nagyon nehezen nyílok meg, de sikerült. Viszont jött egy mélypont az életemben és valakinek már több hónapja nem írtam. Rossz érzés, de úgy érzem, ha most ráírok elküld a fenébe, mert bunkó voltam.
2021. febr. 9. 20:51
5/13 anonim válasza:
4-5 éve jobb volt a helyzet, illetve azóta nem igazán jött "friss" generáció, csak idősebbek 30+os emberek vannak már majdnem többségben, illetve természetesen a trollok miatt...
2021. febr. 9. 20:58
6/13 anonim válasza:
Persze, itt mindenki csak barátkozni akar, de érdekes mód általában az ellenkező neműekkel...
2021. febr. 9. 21:02
7/13 anonim válasza:
Szerintem is nagyon idegesítők ezek a felkérések, amikre nem nagyon van értelmes válasz, jelentkező. Illetve nem a felkérések, hanem az érdektelen válaszok a zavaróak.
Mindig belegondolok, hogy egy fiatal, aki tök normális, és szeretne barátkozni, ismerkedni, ezzel szembesül, hát nem csoda, hogy elmegy a kedve legközelebb megkísérelni a barátkozást.
Jó lenne, ha a sok troll gondolkodni, mielőtt h*eséget tesz.
2021. febr. 10. 06:07
8/13 anonim válasza:
7. Aki fiatal és tök normális, annak arra van szüksêge, hogy a GyIK-en keressen barátokat? Azért valljuk be, többségében ide a selejtek vagy defektesek járnak "ismerkedni" elkeseredésből.
2021. febr. 10. 08:22
9/13 anonim válasza:
Személyesen kéne barátkozni.
2021. febr. 11. 13:10
10/13 anonim válasza:
Itt elmondanám,hogy én olyanokat keresek,akik tettrekészek,céltudatosak,szeretik az embereket. Tehát nem ilyen tipikus 18-20 éves magukat pszichopatának valló értelmiségi embereket keresek. Olyanokat,akik szeretnek másoknak segíteni,és az életüket 5-10 év múlva nem monoton fogaskeréknek képzelik el,nem elégszenek meg az átlaggal,és olyan embereket keresnek,akikkel együtt tudnak fejlődni. Aki akar ír.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!