Hogyan lehetne leálitani ezt az embert?
Apámnak van egy ismerose ki mindig csicskaztatja apamat és hivogatja h ez kell neki az kell neki gyere ide es vigyelel ide vigyel el oda
Es a hata mogot meg kibeszelelik ot...
Ez az ember megfenyegete az apamat (en is lattam ) az utcan kiabalta h meg olelek te g.eci mert ki akarta rakni hazunkbol apam ezt az embert (ket hazunk van) egyiket albiba adjuk ki szoval kiabalt fenyegetozot es ezzek utan elvarta h apam kolcson adjon neki es fuvarozgasa
Mit lehetne tenni?? Ha apam lekoptatja ak fenyegetozik annyira rossz latni h szomoru miatuk 😔😢
Volt olyan h egy teljes napot is veluk volt...mindig ha haza jonn olyan feszult es ideges
Hat en mondtam mar neki 2es de olyankor mindig ideges lesz az eletunk vegig rajtunk fog eloskodni😭
En birom ki...mikor mar az az eset volt h megfenyegete apamat masanap nem ereztwm jol magamat
Fajt a fejem alig kaptam levegot es meg az ongyilkosag is a fejemben volt
Mert ez ember terolizalja apamat...olyanokat irogat neki ugye nem akarod h utcara keruljek
Meg ha nalunk alszik szo nelkul kinyitja a huto ajtot es elkezd enni es a felesege az en fesumet hasznalja...
16 éves fiu vok egyepkent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!