Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehetne leálitani ezt...

Hogyan lehetne leálitani ezt az embert?

Figyelt kérdés

Apámnak van egy ismerose ki mindig csicskaztatja apamat és hivogatja h ez kell neki az kell neki gyere ide es vigyelel ide vigyel el oda

Es a hata mogot meg kibeszelelik ot...

Ez az ember megfenyegete az apamat (en is lattam ) az utcan kiabalta h meg olelek te g.eci mert ki akarta rakni hazunkbol apam ezt az embert (ket hazunk van) egyiket albiba adjuk ki szoval kiabalt fenyegetozot es ezzek utan elvarta h apam kolcson adjon neki es fuvarozgasa

Mit lehetne tenni?? Ha apam lekoptatja ak fenyegetozik annyira rossz latni h szomoru miatuk 😔😢

Volt olyan h egy teljes napot is veluk volt...mindig ha haza jonn olyan feszult es ideges

2021. jan. 29. 00:30
 1/8 A kérdező kommentje:
Ez a tema melyen erint szoval komolyan kezeljetek koszi!
2021. jan. 29. 00:37
 2/8 anonim válasza:
Szerintem amit az az ember csinál az bűncselekmény! Apukád szólhatna a rendőrségen pár szót. Lelkileg terrorizálja apukádat. Távoltartást kellene kérni hogy ne menjen többé a közeletekben, hiszen veszéjt jelent rátok nézve.
2021. jan. 29. 00:49
 3/8 A kérdező kommentje:
De nem meri fel ennek az embernek van egy haverja a suliba ahol en tanulok es a tobbit szentem magatoktol is gondoljatok 😔😶
2021. jan. 29. 00:51
 4/8 anonim válasza:
Válts iskolát... Szólj az igazgatónak... Ne hagyjátok magatokat , mást nem tudok tanácsolni
2021. jan. 29. 00:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Hat en mondtam mar neki 2es de olyankor mindig ideges lesz az eletunk vegig rajtunk fog eloskodni😭

En birom ki...mikor mar az az eset volt h megfenyegete apamat masanap nem ereztwm jol magamat

Fajt a fejem alig kaptam levegot es meg az ongyilkosag is a fejemben volt

Mert ez ember terolizalja apamat...olyanokat irogat neki ugye nem akarod h utcara keruljek

Meg ha nalunk alszik szo nelkul kinyitja a huto ajtot es elkezd enni es a felesege az en fesumet hasznalja...

16 éves fiu vok egyepkent

2021. jan. 29. 01:57
 6/8 A kérdező kommentje:
4es ez nem olyan konnyu nm akarom h apamat bantsa...ezt mashogy nem lehet lealitani ha csak nem kerűl bortonbe mwrt nem fogja erdekelni a tavol tartasi vegzes..nagyon sok penzebe fajt mar apamnak ez az ember
2021. jan. 29. 01:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Rakjátok ki gondolom cigány
2021. jan. 29. 06:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Az.... 7es
2021. jan. 29. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!