Rosszul esne, ha egy nagyon jó barátnőtökről megtudnátok, hogy utált régen?
Figyelt kérdés
Hogy viszonyulnátok ezután hozzá? Ugyanúgy?2021. jan. 27. 17:40
1/8 anonim válasza:
Az ilyen esetekből lesznek általában a legjobb barátságok. Tapasztalat, ráadásul én is utáltam.
Egyébként a múlt elmúlt, felesleges azért hisztizni, hogy régen nem bírt téged. Ez van, de ma már gondolom jó viszony van köztetek. Ne borítsd ezt fel, egy régi dolog miatt.
2/8 anonim válasza:
gondolom régen nem ismert csak felszínesen, azért utált, most meg ismer és barátnők lettetek. Igaza van az első hozzászolónak, ne foglalkozz a múlttal, az a lényeg most mi van:)
3/8 anonim válasza:
Nem, nem esne rosszul. Megkérdezném miért utált és mi változott, mert érdekelne, de emiatt nem viszonyulnék hozzá máshogy, nem rontana a barátságunkon. Az számít, hogy most jóban vagytok. Régen nem ismert még annyira, ne vedd magadra.
5/8 anonim válasza:
Mivel az emberek véleménye idővel változik így nem viszonyulnék hozzá másképpen emiatt.
Gyerekkoromban szerettem a tejberizs most meg utálom.
6/8 anonim válasza:
Nem esne rosszul. Az egyik legjobb barátnőmmel osztálytársak voltunk középiskolában, a legelején, az első pár hónapban rettenetesen idegesített, de ahogy megismertem megszerettem és azóta is majdnem 20 évvel később az egyik legközelebbi barátnőm. Nem ezen múlik, az első benyomások nem mindig állják meg a helyüket.
8/8 anonim válasza:
Szintén ugyanaz mint a #6-nál.. Gimi elején utáltuk egymást aztán egy kirándulás alatt összezártak minket egy szobába és elkezdtünk beszélgetni. Azóta is nagyon közel állunk egymáshoz múlt évben ő volt a tanum az esküvőmön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!