Hogy tudnék több figyelmet kapni egy összeszokott társoságban?
Figyelt kérdés
3 nap múlva egy kis evős összejövetelt tartanak az osztálytársaim, ahová engem is meghívtak. A baráti köreimbe nem egészen számítanak bele, de azért jól kijövök velük is. Sokkal jobban össze vannak szokva, csak nagyobb "eseményekre" hívnak meg. Összesen 10-én lennénk fiúk, lányok.
A kérdésem az lenne, hogyan szerezhetnék, nagyobb figyelmet, a társoságukban, vagy, hogyan kerülhetnék a központba, hogy nehogy ignorálva legyek. Azt hiszem jó személyiséggel rendelkezem és könnyen barátkozom, de most kicsit bizonytalan vagyok a helyzettel kapcsolatban.
2021. jan. 27. 13:07
1/1 anonim válasza:
érthető a bizonytalanságod, de ne izguld túl. Csak legyél önmagad, ne akarj mindenáron a középpontban lenni. 10 emberből úgyis lesz olyan akivel eltudsz beszélgetni ha épp a többiek nem is figyelnek rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!